Αναζήτηση14.12
Χιακος Λαος, Προϋπολογισμός λιτότητας

Προϋπολογισμός λιτότητας και περικοπών, χωρίς ούτε ένα ευρώ να περισσεύει ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο. 

Περισσότερα
04.12
Χιακος Λαος,  Τέλος στην...καγκουριά

Με εργολαβία ύψους 3.000 ευρώ η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χίου ανέθεσε το έργο του καθαρισμού των πινακίδων κυκλοφορίας από τα αυτοκόλλητα των ομάδων που κολλούν σε αυτές οι οπαδοί.

Περισσότερα
04.12
Χιακος Λαος, Παγίδα για το κοινωνικό μέρισμα η μη ταυτοποίηση στοιχείων

Η μη ταυτοποίηση των στοιχείων του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ αποτελεί συχνό φαινόμενο που εντοπίζεται στη διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών για το κοινωνικό μέρισμα.

Περισσότερα
28.11
Χιακος Λαος, Απάντηση Αντιδημάρχου κ. Φαφαλιού για την κατάσταση του πεζοδρομίου στην περιοχή Γούβι Βροντάδου

Επειδή καθημερινά γίνομαι αποδέκτης παραπόνων για την κακή κατάσταση του πεζοδρομίου στην περιοχή Γούβι, θέλω να ενημερώσω τους δημότες για τους λόγους που δεν μπορεί ο Δήμος άμεσα να παρέμβει για την ανακατασκευή του.

Περισσότερα
21.11
Χιακος Λαος, Εγκρίθηκαν τα αντιπλημμυρικά στο Φραγκοβούνι (video)

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της μελέτης αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή του Φραγκοβουνίου από την Περιφέρεια, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής για το οποίο, ως γνωστόν έδωσε μεγάλους αγώνες ο καπετάν Μάρκος Ζαννίκος.

Περισσότερα
21.11
Χιακος Λαος,  Αντικατάσταση δημοτικού φωτισμού με LED (VIDEO)

Με δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών προωθείται η αντικατάσταση εξολοκλήρου του δημοτικού φωτισμού με λαμπτήρες τύπου led, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας του φωτισμού και τη συνακόλουθη μείωση του κόστους συντήρησης του πλήθους των υπαρχόντων φωτιστικών.

Περισσότερα
21.11
Χιακος Λαος, Μεταβίβαση 8 ακινήτων στη Μονομετοχική Εταιρεία του Δήμου (video)

Το θέμα της μεταφοράς 8 ακινήτων του δήμου στο κέντρο της πόλης και την περιφέρεια προς τη Μονομετοχική Εταιρεία του Δήμου θα κληθεί να συζητήσει το δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης. 

Περισσότερα
06.11
Χιακος Λαος,Σταθερά τα ανταποδοτικά τέλη

Παραμένει αμείωτος στο 1,83 ο συντελεστής για τα ανταποδοτικά τέλη του δήμου για την ερχόμενη χρονιά. 

Περισσότερα
02.11
Χιακος Λαος,5 Δήμαρχοι των νησιών του Αν. Αιγαίου στη Βουλή

Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για το μεταναστευτικό βρίσκονται σήμερα, οι 5 Δήμαρχοι των νησιών του Αιγαίου που είναι αντιμέτωπα με το προσφυγικό. Συγκεκριμένα, Δήμαρχοι Χίου, Λέσβου, Σάμου, Λέρου και Κω......

Περισσότερα
26.10
Χιακος Λαος,  Επιστολή του Στ. Κάρμαντζη για τη «Βοήθεια στο Σπίτι»

Επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Παν. Σκουρλέτη και την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Στ. Κάρμαντζης τονίζοντας τη ζωτική σημασία της λειτουργίας του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» καθώς και την ανάγκη συνέχισης του προγράμματος με τη διασφάλιση του υπάρχοντος προσωπικού.

Περισσότερα