ΑναζήτησηΤέλος στην...καγκουριά

on 04 Δεκεμβρίου 2017
Χιακος Λαος,  Τέλος στην...καγκουριά

Με εργολαβία ύψους 3.000 ευρώ η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χίου ανέθεσε το έργο του καθαρισμού των πινακίδων κυκλοφορίας από τα αυτοκόλλητα των ομάδων που κολλούν σε αυτές οι οπαδοί.

 Όπως ανέφερε στο Χιακό Λαό ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γιώργος Μπελέγρης η εργολαβία αφορά περίπου 700 πινακίδες, ενώ αυτή είναι η έσχατη φορά που ο Δήμος προχωρά στη συγκεκριμένη ενέργεια, αφού σε περίπτωση που επαναληφθούν τα περιστατικά αυτά θα υπάρξουν  πρόστιμα σε βάρος των οργανωμένων συλλόγων των ομάδων.

Παράλληλα, επεσήμανε πως σε συνάντηση που είχε προ μηνών με μέλη των οργανωμένων συνδέσμων έλαβε την απάντηση ότι δεν φέρουν ευθύνη οι ίδιοι αλλά κάποιοι θερμοκέφαλοι οπαδοί τους.

Παρόλα αυτά τους έγινε ξεκάθαρο πως αν δε θέλουν να τους καταλογιστούν πρόστιμα να φροντίσουν να εντοπίσουν τα μέλη τους που είναι υπεύθυνα για τις πράξεις αυτές. Τέλος, όπως υπογράμμισε ο κος Μπελέγρης το πλαίσιο της εν λόγω εργολαβίας περιλαμβάνει και την καταγραφή των κατεστραμμένων πινακίδων, ώστε σε επόμενο χρόνο να γίνει η αντικατάστασή τους.