Αναζήτηση20.02
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος, 4ημερη εκδρομή Πυργούσων Αττικής

Ο Σύλλογος, Πυργούσων Αττικής «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ», μετά τις πετυχημένες αποκριάτικες εκδηλώσεις του,πραγματοποιεί,4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ(από 23 εως 26 Φεβρουαρίου),στα:ΛΟΥΤΡΑ..ΠΟΖΑΡ- ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ –– ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΕΔΕΣΣΑ- ΛΙΤΟΧΩΡΟ!. 

Περισσότερα
15.02
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος, Γεμάτη Τούρκους η Χίος και φέτος τις Απόκριες

Μαζική άφιξη Τούρκων επισκεπτών αναμένεται το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς. 

Περισσότερα
13.02
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος, Μιλάμε για τον τουρισμό στο Επιμελητήριο

Επίκεντρο της συζήτησης της κλαδικής συνάντησης στο Επιμελητήριο θα είναι ο Τουρισμός της Χίου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τετάρτης.

Περισσότερα
21.12
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος,  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «GREEKTOURISM EXPO 2017»

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «GREEKTOURISM EXPO 2017», που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου, με σκοπό την παρουσίαση και προώθηση των νησιών της, τόσο στην εσωτερική τουριστική αγορά, όσο και στο εξωτερικό, μέσω προγραμματισμένων επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β).

Περισσότερα
12.12
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος, Με χαμόγελο χτίζονται οι σχέσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Χίου στην έκθεση Τουρισμού στη Σμύρνη, Travel Turkey. Πάνω από 30 επιχειρηματιές του τουρισμού έδωσαν το παρών στο καλαίσθητο περίπτερο του νησιού μας, στο χώρο του εκθεσιακού Fuar Izmir.

Περισσότερα
12.12
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος, Ρεκόρ αφίξεων Τούρκων επισκεπτών το 2017

Με ρεκόρ αφίξεων ολοκληρώνεται το 2017με το κοντέρ να γράφει ήδη 82.000, αριθμός που υπολογίζεται πως θα αγγίξει τις 85.000 μέχρι τέλος Δεκέμβρη, ξεπερνώντας το 2015 και με προοπτικές για ακόμα μεγαλύτερη άνοδο. 

Περισσότερα
11.12
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος, Η συμμετοχή της Χίου έκλεψε τις εντυπώσεις

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του νησιού μας στην τουριστική έκθεση της Σμύρνης TravelTurkey έλαβαν χώρα πολλαπλές εκδηλώσεις που έδωσαν μοναδικό παλμό και ρυθμό.

Περισσότερα
11.12
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος,  Ο  χριστιανικός πυρήνας της Σμύρνης

Το γεγονός της ανασύστασης της Μητρόπολης Σμύρνης το 2016 με το διορισμό του Αρχιγραμματέα της Πατριαρχικής Συνόδου, Βαρθολομαίου Σαμαρά ως Μητροπολίτη έδωσε νέα ώθηση και φτερά στο χριστιανικό εκκλησίασμα της Σμύρνης, σύμφωνα με τον πατέρα Αθανάσιο Κατζιγκά, ο οποίος λειτουργεί στον ιερό ναό Αγ. Φωτεινής Σμύρνης. 

Περισσότερα
11.12
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος,  Δεν είμαστε μονάδα είμαστε Χίος

Το επιμελητήριο, στελέχη του τουρισμού και επαγγελματίες έδωσαν δυναμικά το παρών, εκπροσωπώντας το νησί μας στην έκθεση τουρισμού TravelTurkey, στη Σμύρνη. 

Περισσότερα
11.12
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος, Η συσπείρωση δυνάμεων φέρνει καρπούς

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Δήμαρχος Χίου, Μανόλης Βουρνούς από τη συμμετοχή του νησιού μας στη μεγάλη έκθεση για τον τουρισμού TravelTurkey που πραγματοποιήθηκε στη Σμύρνη. 

Περισσότερα
11.12
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος,  Αυτός ο χορός ξεχώρισε… (VIDEO)

Θετικό κλίμα, χαμόγελα και διάθεση συνεργασίας επισφράγισαν την επιτυχημένη συμμετοχή της Χίου στη μεγάλη έκθεση τουρισμού Travel Turkey που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Fuar Izmir στη Σμύρνη.

Περισσότερα
11.12
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος,  Ελλάδα - Τουρκία: Μονόδρομος η συνεργασία

Την πίστη στην προσέγγιση Ελλάδας Τουρκίας με αμοιβαία οφέλη τόνισε η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στη Σμύρνη, Αργυρώ Παπούλια με αφορμή τη συμπλήρωση 20 μηνών της θητείας της. 

Περισσότερα
07.12
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος,  Βραδινή άφιξη Νήσος Σάμος στο λιμάνι της Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Την είσοδο του πλοίου Νήσος Σάμος στο λιμάνι της Χίου κατέγραψε σε ένα εντυπωσιακό βίντεο ο Κωνσταντίνος Αναγνώστου.

Περισσότερα
23.11
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος,  Πρόγραμμα φιλοξενίας διαμορφωτών γνώμης

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο των ενεργειών τουριστικής προβολής των νησιών της, υλοποίησε αυτή τη χρονιά, δια της Διεύθυνσης Τουρισμού, ένα εντατικό πρόγραμμα φιλοξενιών διαμορφωτών γνώμης σε συνεργασία με φορείς όπως τον ΕΟΤ και τα γραφεία του στο εξωτερικό, πρεσβείες της Ελλάδας στο εξωτερικό, την Marketing Greece, αλλά και την εταιρεία Diageo-Johnnie Walker με πρωτοβουλία της οποίας το 2017 πραγματοποιήθηκε ειδική προβολή για τη Λέσβο ως τουριστικός προορισμός. 

Περισσότερα
15.11
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος, Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού “World Travel Market 2017” στο Λονδίνο, η οποία αποτελεί το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία, συμμετείχε και φέτος η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Τα νησιά της Περιφέρειας παρουσιάστηκαν σε stand εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ.

Περισσότερα
19.10
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακός Λαός, Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην έκθεση NOSTOS EXPO 2017

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε με περίπτερο στην έκθεση «Nostos Expo 2017» για τον εναλλακτικό τουρισμό που πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου 2017, με στόχο την ανάδειξη και προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που αναπτύσσονται στα νησιά της Περιφέρειας.

Περισσότερα
18.10
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακός Λαός, Το νησάκι Βενέτικο (VIDEO)

Το νησάκι Βενέτικο βρίσκεται στα νότια της Χίου, 1.5 ναυτικό μίλι από το ακρωτήριο Ουρά που αποτελεί το νοτιότερο σημείο της Χίου.

Περισσότερα
12.10
Κατηγορία: Τουρισμός
Χιακος Λαος, συνάντηση Φορέων στα γραφεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για το θέμα της διατήρησης του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και με τηλεδιάσκεψη, συνάντηση της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού, των Επαγγελματικών και Επιστημονικών Φορέων του Βορείου Αιγαίου, με θέμα τη μη κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Περισσότερα