Αναζήτηση11.12
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Στη Χίο σήμερα βρίσκεται ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Στη Χίο σήμερα βρίσκεται ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμένος με αφορμή τα εγκαίνια 15 οικιών αξιωματικών στην Καλαμωτή, οι οποίοι κατασκευάστηκαν με χορηγία του εφοπλιστή,Λουκά Κτιστάκη. 

Περισσότερα
11.12
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος,  Ομιλία της Χριστιάνας Καλογήρου στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου και ταμίας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας  ήταν ομιλητής στο 5ο Τακτικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ. 

Περισσότερα
11.12
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος,  Χαιρετισμός αντιπεριφερειάρχη σε Διημερίδα Σκυλίτσειου Νοσοκομείου

Αγαπητές φίλες και φίλοι

Σας ευχαριστώ θερμά για την ευγενική σας πρόσκληση και σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της Διημερίδας με αντικείμενο «Κοινωνία και Υγεία». Κοινός μας στόχος είναι να υπηρετησουμε με όλους τους τρόπους αυτό το υπερπολύτιμο αγαθό που λέγεται Δημόσια Υγεία.

Περισσότερα
11.12
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Εθνικό θέμα η διατήρηση του τραπεζικού ανταποκριτή στα Ψαρά (video)

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης, σε συνέχεια της επιστολήςτου προς τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας, έκανε παρέμβαση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά για το θέμα του ανταποκριτή της τράπεζας στα Ψαρά

Περισσότερα
08.12
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Την Κυριακή το μνημόσυνο του Στέλιου Τσαγρή στα Αρμόλια

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αρμολίων θα τελεστεί

Περισσότερα
08.12
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Διακοπεί της κυκλοφορίας

Σας ενημερώνουμε ότι, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 από τις 07:30 π.μ. έως τις 15:30 μ.μ., θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Φιλίππου Πασπάτη, από τη συμβολή της Φιλίππου Πασπάτη με την Αντ. Μπουρνιά, και στη συνέχεια της, την οδό Ψυχάρη της πόλης της Χίου,...

Περισσότερα
07.12
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Επιστολή στον Πρωθυπουργό για τον συντελεστή ΦΠΑ

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι το ειδικό φορολογικό καθεστώς στο νησί μας είναι αδιαπραγμάτευτο και θα το υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο, αφού θεσμοθετήθηκε ούτως ώστε να αντισταθμιστούν οι αρνητικοί παράγοντες της νησιωτικότητάς μας, και ιδιαίτερα το αυξημένο κόστος διαβίωσης, μεταφοράς και δραστηριοποίησης που αντιμετωπίζουμε.

Περισσότερα
07.12
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Απεργιακή κινητοποίηση εργατικού κέντρου

Απεργιακή κινητοποίηση με άξονα τις κυβερνητικές πολιτικές που αφορούν τα εργασιακά, τις ιδιωτικοποιήσεις, τους πλειστηριασμούς και τη διατήρηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά προγραμματίζει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου καλώντας τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή.

Περισσότερα
07.12
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Επιστολή σε Προεδρο ΕΚΑΒ για διαθεση ασθενοφόρου

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Οι ιδιαίτερες συνθήκες του νησιού της Χίου (γεωμορφολογία εδάφους, οδικό δίκτυο, ορεινοί όγκοι, χιλιομετρικές αποστάσεις κ.ά) καθιστούν εξαιρετικά δυσχερή την εξυπηρέτηση εκτάκτων ή και χρόνιων περιστατικών υγείας από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

Περισσότερα
07.12
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Αύριο εκδικάζεται η προσφυγή κατά του Δήμου Χίου για τη ΒΙΑΛ

Αναβάλλεται για τη 13.00 το μεσημέρι της Παρασκευής η προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη εκδίκαση της προσφυγής του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής...

Περισσότερα