Αναζήτηση20.02
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Γέμισε η Χίος Τούρκους επισκέπτες το διήμερο της Αποκριάς

Περισσότεροι από 1200 Τούρκοι τουρίστες βρέθηκαν στη Χίο το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, με αφορμή το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με την αναβίωση πολλών εθίμων του νησιού.

Περισσότερα
20.02
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Eκλογές στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χίου.

Την Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 και ειδικότερα από τις 11 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ., πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χίου.

Περισσότερα
20.02
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, ΛΑ.Σ: Το EL DORADO των κεραιών κινητής τηλεφωνίας συνεχίζεται

Αυτό είναι το συμπέρασμα από την ερώτηση που έθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο τελευταίο Δ.Σ. με αφορμή την ενημέρωση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) σχετική με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται από κατοικημένες περιοχές, σχολεία κ.λπ.,  σε απάντηση της σχετικής διαμαρτυρίας –επιστολής του δημοτικού Συμβουλίου σε προηγούμενο Δ.Σ.

Περισσότερα
20.02
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Σοβαρές καθυστερήσεις στο χαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων

Επιστολή προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Πεντέλης Λεγάτος, ως επιστέγασμα των  συναντήσεων με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων από τις οποίες προέκυψαν  παράπονα για την καθυστέρηση στη διεκπεραίωση αιτημάτων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Δ/νσης Δασών.

Περισσότερα
20.02
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, 17 Τούρκοι ζητούν πολιτικό άσυλο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος εντοπίστηκαν και διασώθηκαν δεκαεπτά (17) αλλοδαποί τις πρωινές ώρες της Δευτέρας από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Περισσότερα
20.02
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Ξεκινούν οι Χαιρετισμοί στον Άγιο Μηνά

Στην Ιερά Μόνη του Αγίου Μηνά στο Νεοχώρι θα τελείται η Ακολουθία των Χαιρετισμών....

Περισσότερα
18.02
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Τριήμερη επίσκεψη  πραγματοποιεί στην Κωνσταντινούπολη ο Νότης Μηταράκης

Τριήμερη επίσκεψη, από χθες 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιεί στην Κωνσταντινούπολη ο κ. Νότης Μηταράκης, Βουλευτής Χίου. Σήμερα, ο κ. Μηταράκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τη θυγατέρα του, επισκέφτηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Περισσότερα
16.02
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Ενισχύονται οι παραγωγοί πορτοκαλιού

 Όπως ενημερώνει η Διεύθυνση αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χίου εγκρίθηκε η συμμετοχή της μεταποιητικής επιχείρησης « ΧΥΜΟΙ ΧΙΟΥ Α.Ε.»  στο καθεστώς της συνδεδεμένης ενίσχυσης για την χυμοποίηση πορτοκαλιών την μεταποιητική  περίοδο έτους 2018. Δικαιούχοι της συνδεδεμένης ενίσχυσης είναι :

Περισσότερα
16.02
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Η Χίος ως μια σύγχρονη πόλη, φιλική στους δημότες

Με γνώμονα τη βελτίωση της όψης της πόλης, ώστε το κέντρο του νησιού να καταστεί σύγχρονο και φιλικό για τους δημότες και τους επισκέπτες, παρουσιάστηκε στο κατάμεστο Ομήρειο η μελέτη της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης από το Δήμαρχο.

Περισσότερα
16.02
Κατηγορία: Ειδήσεις
Χιακος Λαος, Αυξημένα μέτρα Τροχαίας για την περίοδο των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα ενόψει του εορτασμού των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας, κατά το διάστημα από 16 έως 19 Φεβρουαρίου 2018, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. 

Περισσότερα