Αγώνας Κυπέλλου Ίωνες - Αιγέας

Δημοσιεύτηκε στις 11/10/2019    

Μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο οι Ιωνες νίκησαν τον Αιγέα και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Χίου..
Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για τους τυπικά γηπεδούχους καθώς η ομάδα του Γιάννη Λαγού  πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ με οργανωμένες επιθέσεις αφού έλεγξε κυρίως τα αμυντικά ριμπάουντ και έβγαινε με ευκολία στην επίθεση.Από την άλλη οι παίκτες του Αιγέα υπέπεσαν σε πολλά λάθη(10) στο πρώτο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να τα  εκμεταλλεύονται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. τρόπο.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο σχεδόν η ίδια εικόνα με μια μικρή βελτίωση από πλευράς Αιγέα τόσο στα λάθη όσο και στα ριμπάουντ.Παρόλ αυτά όμως δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό.
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Ιωνες  με περισσότερο καθαρό μυαλό  πήραν διαφορά ασφαλείας και εκεί πλέον κρίθηκε το ματς.Πιο εύστοχοι και πιο συγκεντρωμένοι έκλεψαν μπάλες έλεγξαν τα ριμπάουντ και δεν απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους.
Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι Ιωνες έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό σε άμυνα και επίθεση και έτσι φθάσαμε στο τελικό 67-46 με τους παίκτες των Ιώνων να πανηγυρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΙΩΝΕΣ(Λαγός Ιωάννης): Αλεξάκης 18, Σκουφάρας 13, Καλογεράς 2, Σερέπας 8, Θεοφανίδης 15, Μαυρατζάς 2, Μενδώνης 2, Καρατζάνος 5, Ζυγλάκης 2, Στακιάς, Βασιλικός, Πολλάπης.
ΑΙΓΕΑΣ(Γιασεμή Μάντη): Γράντας 8, Κώσταλος 6, Μαρδάς 6, Ζυγούρας 3, Μιμίδης 3, Βαγιάνος 13, Κανελλόπουλος 4, Αχαμνός 2, Γεωργαντάς 2, Φουντουλάκος, Ζεικος, Πρέντι.
Οι διαιτητές του αγώνα :κ.κ. ΛΟΥΚΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(Α), ΝΤΑΤΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ(Β)
Κομισάριος του αγώνα :κ.κ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

TAGS