Ανακοίνωση Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης

Δημοσιεύτηκε στις 23/01/2019

Οι σκόπιμες παραποιήσεις και οι αυθαίρετες ερμηνείες σε αποσπασματικές φράσεις του Προέδρου της ΕΛΜΕ Χίου εκ  μέρους της ΑΣΕ/ΔΕ, είναι προφανές ότι εξυπηρετούν  μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες και  υπονομεύουν  τη συσπείρωση των συναδέλφων στους αγώνες πάνω στα μεγάλα και πραγματικά προβλήματα του κλάδου, και φυσικά καμία σχέση δεν έχουν με την αγωνία χιλιάδων αναπληρωτών  συναδέλφων  που στήριξαν και στηρίζουν το δημόσιο σχολείο.

Ο συνάδελφος Πρόεδρος έκανε μια αναφορά σε προηγούμενα συστήματα διορισμών και στήριξε τη θέση της Ομοσπονδίας για τους διορισμούς .

Αυτοί, που προβάλλουν την παραταξιακή τους θέση και προσπαθούν να την επιβάλλουν σαν τη μόνη σωστή, έχουν το θράσος να κατηγορούν όποιους νηφάλια τοποθετούνται σε όλα τα ζητήματα και στηρίζουν τις θέσεις του κλάδου (ΟΛΜΕ).

Δεν θα ακολουθήσουμε το δρόμο των αλληλοκαταγγελιών  και του διχασμού του κλάδου.

Τα  «περί 5ης φάλαγγας» δείχνουν το ύφος και χαρακτηρίζουν τους γράφοντες.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συναδέλφους , προωθώντας την ενότητα στη βάση των προβλημάτων  και  τη συσπείρωση των εκπαιδευτικών στα σωματεία τους.

*(Όλη η συνέντευξη του Προέδρου της ΕΛΜΕ Χίου: https://www.alithia.gr/tv/eidiseis/o-proedros-tis-elme-gia-tis-kinitopoiiseis-ton-ekpaideytikon)

TAGS

//-->