Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Χίου για τις εκλογές ΤΕΕ

Δημοσιεύτηκε στις 05/11/2019    

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

"Με το πέρας των εκλογών του ΤΕΕ και έχοντας γνώση των τελικών αποτελεσμάτων θα θέλαμε να συγχαρούμε τα μέλη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών (ΔΚΜ), με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό για την εντυπωσιακή νίκη τους με ποσοστό 39,66%.

Θα θέλαμε επίσης ,να συγχαρούμε θερμά,  τους υποψηφίους της ΔΚΜ στον Νομό Χίου που κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση σε ψήφους                                      (41,61%) μετά από αρκετό καιρό καταλαμβάνοντας 4 από τις συνολικά 11 έδρες, και ειδικότερα τον επικεφαλής της παράταξης στην Χίο Αριστοτέλη Σταμούλα (υπεύθυνος στελέχωσης του ψηφοδελτίου) που αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στον Νομό, καθώς και τους υποψηφίους/μέλη της ομάδας Υποδομών της ΝΟ.Δ.Ε ΧΙΟΥ  Κακούλα Γεώργιο, Καλλέργη Θεόδωρο και Στρογγυλό Σωτήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κάλπη του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος η ΔΚΜ στον Νομό μας έλαβε ποσοστό 77,46%.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες τους για ένα καλύτερο μέλλον τόσο για αυτούς, όσο και για την κοινωνία γενικότερα."TAGS