Εκπαιδεύτηκαν τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Χίου

Δημοσιεύτηκε στις 18/12/2019    

Το διήμερο 14-15/12/2019 πραγματοποιήθηκε στο νησί μας η πρώτη Ακαδημία Στελεχών Τοπικής Πολιτικής του Ιδρύματος Konrad Adenauer, σε συνεργασία με την Γραμματεία Προγράμματος της Ν.Δ. και τη ΝΟ.Δ.Ε. Χίου.

Η ΝΟΔΕ Χίου, πιστή στο όραμα και στην κατεύθυνση που έχει δώσει ο Πρόεδρος και Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζει την προσπάθεια για την επιμόρφωση και την πληρέστερη κατάρτιση των στελεχών της στη Χίο. Σε μια εποχή που κυριαρχεί η τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και ο λαϊκισμός, η συνεχής επιμόρφωση και επαγρύπνηση είναι απαραίτητη για κάθε ενεργό πολίτη.

Την Ακαδημία Στελεχών τίμησε με την παρουσία του ο κ. Στέλιος Κονταδάκης, Διευθυντής Γραφείου του προέδρου Ν.Δ και Γραμματέας Οργανωτικού. Ομιλητές της ακαδημίας στελεχών ήταν ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Ταραντίλης, ο Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος καθώς και οι επιστημονικοί συνεργάτες του Ιδρύματος KonradAdenauer κ. JeroenKohls  και κα. Μάρθα Κοντοδαίμων.

TAGS