Επένδυση στην αναβάθμιση της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου από το κατάστημα KyrosDeco (video)

Δημοσιεύτηκε στις 12/03/2019    

Ένας νέος πολυχώρος με έδρα τον επάνω όροφο του KyrosDeco και επίκεντρο τον άνθρωπο και την αναβάθμιση της ποιότητάς της ζωής του υπάρχει διαθέσιμος για το Χιακό κοινό και το προσκαλεί να τον γνωρίσει. Όπως εξήγησε η υπεύθυνη του καταστήματος Τόνια Μονιούκα, εδώ και ένα χρόνο η δυναμική ομάδα του καταστήματος αποφάσισε να ανοίξει το αυτό χώρο που έμενε αναξιοποίητος για επωφελή σκοπό και όχι ως επέκταση του έκθεσης επίπλων.

Μέσα από αυτό εγχείρημα επιδιώκεται η προώθηση του διαλόγου και η παρουσίαση θεμάτων που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία, τον αθλητισμό, την ποιότητα ζωής, την επιστήμη του εαυτού, το business και μάρκετινγκ, τον πολιτισμό και τη διατροφή. Σε αυτό το πλαίσιο, οι θεματικές ενότητες θα παρουσιάζονται από ειδικούς του κάθε τομέα, οι οποίοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν τη γνώση και τις σκέψεις τους με το κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος διατίθεται δωρεάν και απευθύνεται σε όλους.

Για όλες τις πληροφορίες και τα θέματα συζήτησης που έχουν προγραμματιστεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται μέσω της σελίδας του καταστήματος στο Facebook «πολυχώρος KyrosDeco».

 

Η επόμενη ομιλία στον πολυχώρο Kyros Deco, θα γίνει από τον οικονομολόγο και σύμβουλο μάρκετινγκ Χόνδρο Διομήδη με θέμα: Βασικές αρχές Μάρκετινγκ και Διαφήμισης, την Πέμπτη 14 Μαρτίου στον πολυχώρο Kyros Deco και ώρα 17:30.

TAGS