Ευχαριστήρια Ανακοίνωση του Συλλόγου Αυτισμού Χίου

Δημοσιεύτηκε στις 12/04/2019    

Για το επιτυχημένο 3ημερο εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, ο Σύλλογος Αυτισμού Χίου θα ήθελε να ευχαριστήσει την κα Ντέπη Στουπάκη, τη Θεατρική Ομάδα Χίου, το Μουσικό Γυμνάσιο και τον κο Πέτρο Καρβούνη, το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου, την Κινηματογραφική Λέσχη, τη σοπράνο κα Αγάπη Παπαμήτσου και την πιανίστα κα Κατερίνα Πρίνου.

Για την χρηματοδότηση των εκδηλώσεων θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Χίου και το Mastihashop.

Για τη συμβολή τους στη διοργάνωση «Τρέχω για τον Αυτισμό», θέλουμε να ευχαριστήσουμε την 96 ΑΔΤΕ, το Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου (Chiosrunning),την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου και το Δήμο Χίου.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κομμωτήριο «Angelshair», στην κα Αγγελική Στρογγυλού και στην Ειρήνη, που διέθεσαν τα έσοδα του κομμωτηρίου την Τρίτη 2 Απριλίου, στο Σύλλογο Αυτισμού Χίου.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας των εκδηλώσεων, καθώς και στους εθελοντές που στήριξαν το όλο εγχείρημα.

Μα πάνω από όλα ευχαριστούμε τις Χιώτισσες και τους Χιώτες, που ανταποκρίθηκαν με τόση αγάπη στην πρόσκλησήμας και ήρθαν κοντά μας, να στηρίξουν το έργο μας και να μας γεμίσουν αυτοπεποίθηση και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

TAGS