Ευχαριστήριο Δημάρχου Οινουσσών Γ.Δανιήλ

Δημοσιεύτηκε στις 27/12/2019    

Ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Στ. Δανιήλ ευχαριστεί θερμά:

Α. Τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Γ. Λυγνό, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών» για την ευγενή προσφορά της δαπάνης μεταφοράς, προετοιμασίας και φιλοξενίας της θεατρικής ομάδας «Σκηνοβάτες» για την παιδική θεατρική παράσταση «Φρικαντέλλα», που ανέβηκε στις 15 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Οινουσσών «Γ. Χ. Λεμός». Επίσης εκφράζει θερμές ευχαριστίες για τη χορήγηση χριστουγεννιάτικων οικονομικών βοηθημάτων στους κατοίκους και δικαιούχους του κοινωνικού προγράμματος του Συλλόγου.

Β. Τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μ. Χατζηπατέρα, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ταμείου Ευπραγίας Οινουσσών για την επιτυχή διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής και της προσφοράς παιχνιδιών και δώρων στα παιδιά του νησιού καθώς και για την κατ’ έτος αποστολή εορταστικών δώρων στους εκπαιδευτικούς. Επίσης εκφράζει εγκάρδιες ευχαριστίες για την ανάληψη εξόφλησης δαπάνης του λογαριασμού ηλεκτροδότησης του Κοιμητηρίου, ώστε να διευθετηθεί μια πολυετής δαπανηρή εκκρεμότητα και ο μετρητής να περάσει στην ευθύνη του Δήμου.

Εύχομαι ολόψυχα στους ιστορικούς φορείς του νησιού μας και τα Συμβούλια τους κάθε επιτυχία στους υψηλούς πατριωτικούς στόχους τους και καλοτάξιδη τη Νέα Χρονιά.


 

TAGS