Η Χίος υποδέχεται το πρώτο Ιδιωτικό ΕΠΑΛ Ναυτικής Κατεύθυνσης

Δημοσιεύτηκε στις 08/08/2018    

Λαμπερό καλωσόρισμα του T.E.E.N.S.

Με κάθε επισημότητα έγινε η πρώτη παρουσίαση του νεοσύστατου ΕΠΑΛ ναυτικής κατεύθυνσης, που ίδρυσε ο όμιλος Τσάκος. Παρόντες ήταν ο ιδρυτής του ομίλου καπετάν Παναγιώτης Τσάκος αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων του νησιού, οι οποίοι καλωσόρισαν το νέο εκπαιδευτικό ίδρυμα και μίλησαν ένθερμα για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Από την πλευρά των στελεχών του ομίλου μεταφέρθηκε η ανάγκη σωστής εκπαίδευσης Ελλήνων ναυτικών, ενώ οι εκπρόσωποι της δημόσιας εκπαίδευσης του νησιού, τόσο από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση αλλά και τις ΑΕΝ Χίου και Οινουσσών χαιρέτισαν την πρωτοβουλία, κάνοντας λόγο για δημιουργική εκπαιδευτική προσπάθεια που θα συμβάλει θετικά στην παιδεία του τόπου.

Τέλος, μεταξύ του εκλεκτού ακροατηρίου που υποδέχθηκε το νέο μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας του νησιού ήταν οι Πρέσβεις της Βραζιλίας και της Ιαπωνίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης, ο Δημάρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, η Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνας Λαμπράκη - Πλάκα, αλλά και εκπρόσωποι πολιτικών και δικαστικών αρχών, ενώ, την εκδήλωση παρακολούθησε και πλήθος εκπαιδευτικών και κόσμου, στον αύλειο χώρο των εγκαταστάσεων του ιδρύματος «Μαρία Τσάκος».

TAGS

//-->