Ηχηρή παρέμβαση Κάρμαντζη για στήριξη Μηταράκη

Δημοσιεύτηκε στις 30/07/2019    

Την πλήρη στήριξη του έδειξε για ακόμη μια φορά, και μετεκλογικά, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης , στον Χιώτη Βουλευτή και Υφυπουργό Εργασίας Νότη Μηταράκη. Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ημέρες το γνωστό αθηναϊκό ειδησεογραφικό site  iefimerida κοινοποίησε άρθρο, που κατηγορούσε τον κ. Mηταράκη για «ρουσφέτια» με αφορμή το "σπρώξιμο" ζητημάτων μείζονος σημασίας για το νησί μας. Εξ αυτού ορμώμενος, ο κ. Κάρμαντζης έστειλε επιστολή στον διευθυντή του μέσου, αναφέροντας τα εξής:

 

«κ. Διευθυντά

Σε πρόσφατο δημοσίευμα της iefimerida.gr «επικρίνονται» οι πρωτοβουλίες του Υφυπουργού Εργασίας και Βουλευτή Χίου κ. Νότη Μηταράκη να έχει συναντήσεις σε κυβερνητικό επίπεδο για χρονίζοντα και φλέγοντα θέματα του ακριτικού νησιού μας.

Επιτρέψτε μου να τονίσω ότι τα θέματα τα οποία έθεσε στο επίκεντρο ο κ. Μηταράκης (δικαστικό μέγαρο, αεροδρόμιο) είναι θέματα ζωτικής σημασίας για την παραμεθόριο περιοχή μας και είναι σαφώς επαινετή η πρωτοβουλία του.

Πρέπει να επισημάνω ότι παράλληλα με τα κυβερνητικά του καθήκοντα, τα οποία είμαι βέβαιος ότι επιτελεί κατά τον καλύτερο τρόπο, ο κ. Ν. Μηταράκης είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χίου.

Από τους βουλευτές μας, τόσο από τον κυβερνητικό όσο και από τον βουλευτή της αντιπολίτευσης εμείς οι ακρίτες του Αιγαίου εύλογα περιμένουμε να ενδιαφερθούν και να εργαστούν για την αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Με αυτό το δεδομένο οι πρωτοβουλίες του κ. Μηταράκη είναι ευπρόσδεκτες και αξίζουν έπαινο και όχι «επίκριση».

Με εκτίμηση

TAGS