ΚΙΝΑΛ: Δεν μπορεί η αγορά να λειτουργεί με όρους "παράτασης".

Δημοσιεύτηκε στις 10/07/2018    

Για ακόμα μία φορά βρισκόμαστε θεατές στον κακοπαιγμένο θίασο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αφού υπέγραψαν μία κακή συμφωνία με την ΠΓΔΜ και πήραν ελάφρυνση του χρέους, τώρα συμφωνούν με την Μέρκελ να επιστρέψουν πίσω στην χώρα μας πρόσφυγες με το αντίτιμο της διατήρησης του ΦΠΑ στα νήσια του Βορείου Αιγαίου για ένα εξάμηνο ακόμη.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη λοιπόν! Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση με μία όμως προτροπή. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να παίζει με την αγωνία και την τύχη του Ελληνικού λαού. Επί της ουσίας με το να δώσει μία παράταση στον ΦΠΑ, δίνει μια ακόμη παράταση ζωής στο μέτρο. Εμείς σαν ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ έχουμε προτείνει και ζητήσει να θεσμοθετηθεί πλήρως ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά λόγω ακριτικότητας και νησιωτικότητας. Δεν μπορεί η αγορά να λειτουργεί με όρους "παράτασης".

Καλούμε λοιπόν για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση να στηρίξει την πρότασή μας για μονιμοποίηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας και να σταματήσει να κοροϊδεύεται με τον κόσμο. Επίσης καλούμε και τους βουλευτές του νησιού μας, κύριο Μιχαηλίδη και κύριο Μηταράκη να στηρίξουν την πρόταση του ΚΙΝΑΛ για κατάργηση της μείωσης των συντάξεων από 01/01/2019. Αυτό το θέατρο του παραλόγου ευτυχώς τελειώνει σύντομα.

 

 

TAGS

//-->