Μάγεψε το «Μαστιχόνειρο» των Νενήτων

Δημοσιεύτηκε στις 10/07/2018    

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «Ιώνια 2018» ο ΜΕΑΣ Νενήτων " Η Βοκαριά" πραγματοποίησε την πρώτη εκδήλωση παρουσιάζοντας το έργο της παιδικής χορωδίας του Συλλόγου.

Σε μια μαγική ατμόσφαιρα στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Νενήτων, το κοινό είχε την ευκαιρία να κάνει το γύρο του κόσμου με το "Μαστιχόνειρο", απολαμβάνοντας Γερμανικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Αγγλικά, Αφρικάνικα τραγούδια σε ένα μελωδικό ταξίδι από την Αμερική μέχρι την Αφρική με νότες από μιούζικαλ και γνωστές ταινίες.
Τα παιδιά της χορωδίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης Μαέστρου της Χορωδίας, κ. Αγγέλας Τσιμπιρλού που κατάφερε με απόλυτη επιτυχία να μεταδώσει γνώση, ενθουσιασμό και την αγάπη για τη μουσική στους μαθητές της. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειες και το χειροκρότημα του κόσμου θερμό με κοινή την ευχή να υλοποιηθεί ο στόχος του "Μαστιχόνειρου", που όπως τόνισε στην εισαγωγή της η πρόδρος του Συλλόγου κ.Μενεξέ, είναι να αποτελέσει μια χορωδία της νότιας Χίου, φιλοξενώντας παιδιά και εφήβους από όλα τα χωριά της περιοχής.

TAGS

//-->