Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο «Φιλικός Αγώνας Αλληλεγγύης & Αγάπης»

Δημοσιεύτηκε στις 01/08/2018    

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Φιλικός Αγώνας Αλληλεγγύης & Αγάπης», με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα «100 Χρόνια Βροντάδος», αλλά και τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Φαφαλίειου Σταδίου, που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Χίου – Βροντάδου, με την υποστήριξη του Δήμου Χίου και του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου, το Σάββατο 28 Ιουλίου, στο Φαφαλίειο Στάδιο Βροντάδου, μεταξύ του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Χίου - Βροντάδου και Μικτής Ομάδας Δημοσιογράφων Αθηνών.

 

Με την υποστήριξη του κόσμου μέσω της συγκεκριμένης δράσης, συγκεντρώθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό και παραδόθηκε ως δωρεά για την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Νομού Χίου.

 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν Δήμος Χίου για την υποστήριξή του, η ΕΡΑ σπορ για την προσφορά της στην αθλητική ενημέρωση της χώρας καθώς και το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Χίου - «Ίωνες», για την πρόσφορα του στον αθλητισμό ΑμεΑ του Νομού Χίου και το σύνολο των δράσης του. Ακολούθησε αμφίρροπος φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του Συνδέσμου και της αποστολής από δημοσιογράφους της Αθήνας, που φιλοξενήθηκαν στο Νησί μας, προκειμένου να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, αλλά και να συμβάλλουν στην ανάδειξη και προβολή του (για την ιστορία η ομάδα του Συνδέσμου επικράτησε με σκορ 3-2).

 

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Χίου – Βροντάδου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της ιδιαίτερης δράσης: τον Δήμο Χίου, το Νομικό Πρόσωπο, την ομάδα των δημοσιογράφων Αθηνών, το Τμήμα Τουρισμού της Π.Ε. Χίου, αλλά και το Φαφαλίειο Στάδιο Βροντάδου. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, αλλά και τους συμπολίτες, τους φίλους και τα μέλη του Συνδέσμου μας, που στήριξαν τον σκοπό της δράσης μας.

 

TAGS

//-->