Μεγάλο στοίχημα η συμμετοχή του κόσμου

Δημοσιεύτηκε στις 08/11/2017    

Ο νέος φορέας

Η δυσμενής και κρίσιμη κατάσταση για τη χώρα καθιστά επιτακτική την ανάγκη για τη συσπείρωση του κεντρώου χώρου προς όφελος της δημοκρατίας. Πάγιο αίτημα η δημοκρατία που μπορεί να διασφαλιστεί μόνο μέσα από τη συμμετοχική  διαδικασία. Τα λάθη του παρελθόντος, εκτιμά ο κος Καμπούρης πως μπορούν να γίνουν η αφετηρία για τη χάραξη του αύριο με σωστό βηματισμό. Σε αυτή τη διαδικασία οι πολίτες, έστω κι αν ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους, καλούνται να συμμετέχουν, διότι αυτό αποτελεί κέδρος για τη δημοκρατία και εν γένει για τη χώρα μας. 

Η εκλογική διαδικασία

Όπως γνωστοποίησε ο κος Καμπούρης όλα είναι έτοιμα και από τις 8 το πρωί της Κυριακής έως τις 8 το βράδυ όλοι οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίσουν, στηρίζοντας με την ψήφο τους έναν από τους 9 υποψηφίους που διεκδικούν την ηγεσία. Το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας είναι πλήρως διασφαλισμένο, καθώς θα υπάρχει ταυτοποίηση του εθνικού εκλογικού καταλόγου. Η συμμετοχή για κάθε ψηφοφόρο έχει συμβολικό κόστος τα 3 ευρώ. Οι κάλπες θα είναι 400 σε όλη την Ελλάδα και 4 από αυτές θα αφορούν το νησί μας. Συγκεκριμένα: 2 κάλπες θα υπάρχουν στο δημαρχείο εντός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου 1 κάλπη στα Καρδάμυλα  1 κάλπη στα Αρμόλια στο χώρο του ιατρείου.

Το μεγάλο στοίχημα 

Η συμμετοχή του κόσμου δηλώνει ο κος Καμπούρης είναι το μεγάλο στοίχημα του εγχειρήματος, ώστε ο νέος πολιτικός φορέας να δύναται να ξεκινήσει δυναμικά με πρόθεση τη συνέπεια και τη συνέχεια εντός του πλαισίου των δημοκρατικών αρχών. Με αυτά τα δεδομένα η συμμετοχή πάνω από 400 ψηφοφόρων θα είναι κέρδος, ενώ η εκτίμηση του κου Καμπούρη είναι ότι οι ψηφοφόροι μπορούν να φτάσουν και τους 600. 

TAGS