Νότης Μηταράκης: Η Χίος θέλει Αεροδρόμιο και όχι Μνημόνιο

Δημοσιεύτηκε στις 14/05/2018    

Χαρακτηρίζοντας θλιβερή την πρόσφατη σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών με θέμα το αεροδρόμιο ο Βουλευτής ΝΔ, Νότης Μηταράκης τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι πέρασαν 3,5 χρόνια χαμένα, χωρίς καμία ουσιαστική πρόοδο.

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι από το Δεκέμβριο του 2014 είχε ολοκληρωθεί η παράδοση των απαλλοτριωμένων εκτάσεων και είχε προετοιμαστεί το έργο της περίφραξης από την κυβέρνηση ΝΔ. Σήμερα, έπειτα από 3,5 χρόνια οι τελικές Μελέτες για την νέα παραλιακή και για την επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης δεν έχουν ξεκινήσει. Κυρίως, ομώς συγκεκριμένη χρηματοδότηση για τα έργα αυτά δεν έχει εξασφαλιστεί.

Αναγνωρίζοντας, κάποια πρόοδο πρόσφατα χάρη στις παρεμβάσεις του κ. Γ. Ξενάκη, ο Βουλευτής ανέφερε πως τον ξένισε η απουσία των Αντιπεριφερειαρχών από την σύσκεψη και τελείωσε την τοποθέτησή του λέγοντας πως στην εν λόγω σύσκεψη τόνισε πρώτον την ανάγκη διαχωρισμού των έργων – και ας χρειαστεί για κάποιο διάστημα να κλείσει η Λεωφ. Ενώσεως - και δεύτερον την ανάγκη ανακαίνισης και επέκτασης του υπάρχοντος κτηρίου.


TAGS

//-->