Ο Ημιμαραθώνιος αποτελεί εξαγώγιμο προϊόν για τη Χίο

Δημοσιεύτηκε στις 12/06/2018    

Για 7 συνεχόμενα έτη ο Αθλητικός Σύλλογος ChiosRunning διοργανώνει στα τέλη Αυγούστου το καθιερωμένο Ημιμαραθώνιο και παράλληλους αγώνες όπου  συμμετέχουν ερασιτέχνες δρομείς από το νησί μας και από όλη την Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού (24 χώρες το 2017).

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν πλέον εξαγώγιμο προϊόν για το νησί μας.

Παράλληλα αναφέρεται:

«1.Στόχος μας είναι η δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα προσδώσουν τουριστική - οικονομική και πολιτισμική προστιθέμενη αξία στην περιοχή του Δήμου Χίου.

2.Σκοπός της Οργανωτικής Επιτροπής ήταν και είναι η ύπαρξη μιας σύνθετης και πολυδιάστατης εκδήλωσης με στόχο τη προβολή της νησιού της Χίου.

3. Η καλλιέργεια μιας υγιούς σχέσης με όλους τους εμπλεκόμενους και συμμετέχοντες στην εκδήλωση, έχοντας  ως επίκεντρο της διοργάνωσης «τον άνθρωπο » ήταν και είναι η πιο άμεση προτεραιότητα μας.

4.Από το σύνολο των εξόδων μας  ποσοστό 78,24% δίδεται σε επιχειρηματίες της πόλης της Χίου.

Παρακαλούμε θερμά να προσπαθήσουμε όλοι μας , ο καθένας από το πόστο του, να φιλοξενήσουμε τους δρομείς και τους συνοδούς των, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας.

Φέτος αναμένουμε να τρέξουν 1500 δρομείς και οι συνοδοί τους θα πλησιάσουν τους 2000.

Ας φροντίσουμε όλοι μας να πλαισιώσουμε την διοργάνωση ,κάνοντας ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ,να αποδείξουμε σε όσους έρθουν στο νησί μας , ότι αξίζει να ξαναέρθουν.

Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι φορείς του νησιού μας ενεργοποιούνται προς την επιτυχία της εκδήλωσης μας, υπάρχει όμως χώρος και για τους υπόλοιπους που μέχρι τώρα δεν το είδαν τοσο θερμά .

Περιμένουμε την ενεργό συμμετοχή σας ,από το πόστο σας, πιστεύοντας ότι κανείς Χιώτης δεν θέλει να μην πετύχει τους στόχους του , το νησί μας, η Χίος μας!»

 

TAGS