Ο Σύριζα απαντά για την αλλαγή προϊσταμένου στην εφορία

Δημοσιεύτηκε στις 11/04/2018    

Με δελτίο τύπου απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου σε άρθρο της τοπικής εφημερίδας ,το οποίο αναφερόταν στην αλλαγή του προϊσταμένου στη Δ.Ο.Υ. Χίου επισημαίνοντας εμπλοκή του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Ως  ΣΥΡΙΖΑ Χίου έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές από μερίδα  των  τοπικών ΜΜΕ  διαστρέβλωση γεγονότων και απόκρυψη θετικών ειδήσεων για την Χίο αλλά ποτέ δεν είχαμε ανάμειξη σε ένα εντελώς ευφάνταστο και κατασκευασμένο σενάριο. Ένα τέτοιο διαβάσαμε στην alithia.gr,όπου μέσα στο γενικότερο παγχιακό αντιπολιτευτικό μένος μερίδας  των ΜΜΕ, στοχοποιείται  ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου για την αντικατάσταση  του τέως εφόρου και την επιλογή του νέου.Αναφέρονται μάλιστα και δεδομένα για να γίνει η είδηση πιο πιστευτή και επιπλέον συνοδεύεται από παραπλανητικό  τίτλο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ Χίου στην απόφαση του Υπουργού Οικονομικών για την επιλογή Εφόρου στην Χίο.Αυτές οι λογικές θυμίζουν άλλες εποχές που φαίνεται πολλοί τις νοσταλγούν εδώ στην Χίο και προσπαθούν αποτυχημένα να πείσουν τους συμπολίτες μας ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου είναι ίδιος με αυτούς που οδήγησαν την χώρα στην χρεωκοπία με τις νοοτροπίες και τις πρακτικές τους.

Κάνετε λάθος γιατί  εμείς  την αξιοπρέπεια και την ηθική μας δεν την διαπραγματευόμαστε.

TAGS