Ολοκλήρωση με απόλυτη επιτυχία για τους 2ους Αναπτυξιακούς αγώνες καλαθοσφαίρισης Περ. Βορείου Αιγαίου

Δημοσιεύτηκε στις 27/03/2019    

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου την 23 και 24-3-2019, οι 2οι Αναπτυξιακοί αγώνες καλαθοσφαίρισης παίδων-κορασίδων Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Στο διήμερο των αγώνων οι αθλητές-τριες των τριών νομών αγωνίστηκαν μεταξύ τους και χάρηκαν τη συμμετοχή τους.

Τους αγώνες παρακολούθησαν, ο ομοσπονδιακός προπονητής κορασίδων-παγκορασίδων κύριος Μπακογιώργος Τάκης και το μέλος της επιτροπής ανάπτυξης της Ε.Ο.Κ. κύριος Μακρής Γιάννης.

Τοπρωί της Κυριακής 24-3-2019, κάτω από τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή, πραγματοποιήθηκεπροπόνηση σε αθλήτριες επιλογής του από τις τρεις ομάδες, καθώς και σε αθλήτριες της Χίου από την προηγούμενη διοργάνωση.

Τα υπόλοιπα παιδιά επισκέφθηκαν το Μουσείο Μαστίχας και το Πυργί.Για την ιστορία τα αποτελέσματα των αγώνων είναι τα κάτωθι:

Κορασίδων: ΧΙΟΣ-ΛΕΣΒΟΣ 51-59ΛΕΣΒΟΣ-ΣΑΜΟΣ 58-44ΣΑΜΟΣ-ΧΙΟΣ 49-59

Παίδων: ΣΑΜΟΣ-ΛΕΣΒΟΣ 39-42ΧΙΟΣ-ΣΑΜΟΣ 82-35ΛΕΣΒΟΣ-ΧΙΟΣ 38-58

Στην τελετή λήξης των αγώνων όλοι ευχαρίστησαν θερμά την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για τηνοικονομική στήριξη των αγώνων και συγκεκριμένα την Περιφερειάρχη κυρία Χριστιάνα Καλογήρου, τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Σταμάτη Κάρμαντζη και κυρίως τον εντεταγμένο Περιφερειακό Σύμβουλοπαιδείας και αθλητισμού κύριο Κώστα Παπαδόπουλο, καθώς και τον Δήμαρχο Χίου κύριο ΜανώληΒουρνού για τη στήριξη του.

Τέλος σε κλίμα συγκίνησης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον επίτιμο
πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Ε.Ο.Κ. Χίου κύριο Αχιλλέα Μιχαλιάδη.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Χίου αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης ( Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, Χυμούς Χίου και Ν.Π.Δ.Δ. Χίου) για τις παροχές τους προς τους αθλητές-τριες, τους συνδέσμους διαιτητών Χίου-Λέσβου και κριτών Χίου για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους
στη διεξαγωγή των αγώνων, παρέδωσε τη σημαία των αγώνων στον πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Λέσβου, ανανεώνοντας το ραντεβού όλων για την επόμενη χρονιά στη Λέσβο.

TAGS