Παραίτηση των μελών της Ένωσης Γονέων

Δημοσιεύτηκε στις 07/08/2018    

ΧΙΟΣ 07/08/2018

Κατόπιν επιθυμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολικού Κέντρου Καμποχώρων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κάμπου, το ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Χίου προχωρήσαμε σε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 και σε επανάληψή της την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 με θέμα την ενημέρωση και την λειτουργία ΔΥΕΠ και ΖΕΠ στις σχολικές δομές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης συγκλήθηκε το Δ.Σ. στις 3 Αυγούστου 2018, όπου ανακαλύψαμε πως υπάρχουν εκπρόσωποι - μέλη στην Ένωση , οι οποίοι συμμετείχαν στην Γ.Σ. χωρίς όμως να έχουν συμμορφωθεί σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που όριζε η πρόσκληση, μην προσκομίζοντας μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Ιουλίου 2018 νομιμοποιητικά έγγραφα της ιδιότητάς τους.

Με αυτή την εξέλιξη, το Δ.Σ. αισθανόμαστε πως τα συγκεκριμένα μέλη εκθέτουν την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Χίου και αρνούμενοι να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο την παραπάνω διαδικασία, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους τα παρακάτω μέλη του Δ.Σ. ξεχωριστά υπέβαλαν την παραίτησή τους:

1) ΠΑΤΕΡΙΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (πρόεδρος )

2) ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (γραμματέας)

3) ΚΥΚΙΑΝΗ ΔΩΡΑ (ταμίας)

4) ΑΜΕΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (μέλος)

5) ΓΛΥΚΑ ΕΥΓΕΝΙΑ (μέλος)

6) ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΓΑΛΑΤΕΙΑ (μέλος)

Οι παραιτηθέντες παραμένουμε στο πλευρό των υπόλοιπων μελών του ΔΣ και αναλαμβάνουμε ως Διοικούσα Επιτροπή με μοναδικό έργο την σύγκληση νέας Γενικής Συνέλευσης με σκοπό την συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου το συντομότερο δυνατό.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση με νέο Δελτίο Τύπου που θα ορίζει ημερομηνία, ώρα και τόπο της Γενικής Συνελεύσεως.

TAGS

//-->