Πρωταθλητές Εφήβων ο ΦΟΒ άνευ αγώνα

Δημοσιεύτηκε στις 13/03/2018    

Την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν οι ημιτελικοί και ο τελικός στους Έφηβους αλλά ο πρωταθλητής κρίθηκε χωρίς αγώνα καθόσον ο ΦΟΒ κατέθεσε ένσταση πριν την έναρξη του αγώνα κατά της ομάδας των Ιώνων διότι οι τελευταίοι δήλωσαν περισσότερους από 4 Παίδες στην 12άδα. Η ένσταση έγινε δεκτή καθόσον σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν είναι επιτρεπτή η χρησιμοποίηση άνω των 4 Παίδων στην 12άδα και ο ΦΟΒ κατέκτησε το πρωτάθλημα άνευ αγώνα.


Προηγουμένως οι Ίωνες επιβλήθηκαν στο Κλειστό της Χίου με 78-65 της ομάδας του ΒΑΟΛ. Οι Ίωνες μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και πήραν από το πρώτο δεκάλεπτο διαφορά, το οποίο ολοκληρώθηκε 21-13 υπέρ τους. Οι Ίωνες και στο δεύτερο δεκάλεπτο συνέχισαν δυνατά ανεβάζοντας την διαφορά στην λήξη αυτού στους 14 πόντους (46-32). Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΒΑΟΛ πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Τρεισήμισι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα αποβλήθηκαν ο προπονητής του ΒΑΟΛ κ. Καλαμάρης και ο παράγοντας κ. Ντούλης λόγω διαμαρτυριών. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι στον αγώνα και οι Ίωνες πήραν την πρόκριση στον τελικό με σκορ 78-65.
ΙΩΝΕΣ (Λαγός): Μισαηλίδης, Μαννές, Καρατζάνος 13(1), Ψαρρός 9(1), Στακιάς 16(2), Σκουφάρας 9(2), Σεραφείμ, Σουσούρης, Γεόμελος 9(2), Κούρτης, Ντίμπρα 20.
ΒΑΟΛ (Καλαμάρης): Αναστασάκης, Μαμουνής 3, Ιατρουδέλλης 5, Αγγελής 10, Βούλικας, Πούλος 2, Ντούλης, Αντωνακάκης, Χριστοβασίλης 35(5), Χονδρέλλης 10, Καρδαμύλας.
Στον έτερο ημιτελικό ο ΦΟΒ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον ΝΟΘ και πήρε εύκολα την πρόκριση με σκορ 72-49.

 

TAGS

Tags: ΜΠΑΣΚΕΤ