Ψήφισαν στο ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις 15/05/2018    

Η ΕΝΟΤΗΤΑ – Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών χαιρετίζει τη συνειδητή συμμετοχή των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία του Σωματείου για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε πρωτοπόροι στην πάλη για την υλοποίηση της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής (ΔΥΠΑ), την υπεράσπιση και διεύρυνση της Ειδικής Αγωγής με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, στον αγώνα για μόνιμους διορισμούς των αναπληρωτών και εξίσωση των δικαιωμάτων με τους μόνιμους, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη συμμετοχή της χώρας μας σε αυτόν.
Είναι ελπιδοφόρο που με τη στήριξη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ – Α.Σ.Ε στέλνονται 3 συνάδελφοι αναπληρωτές (από τους 7 συνολικά) ως αντιπρόσωποι στο ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ (Νέστορας Ξυλάς, Αγγελίνα Σκούφαλου, Σούλα Τσαγγάρη).

Οι συνάδελφοι οι οποίοι πήραν μέρος, εκτός των άλλων, αντιστάθηκαν και έδωσαν απάντηση στην καλλιέργεια ηττοπάθειας, αποχής, αποδυνάμωσης του Σωματείου η οποία εκφράστηκε από συγκεκριμένες δυνάμεις (Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί (ΑΕΕΚΕ), Πρωτοβουλία).

TAGS

//-->