Σημαντική προσπάθεια αναβάθμισης του Ιωνικού Κολυμβητηρίου

Δημοσιεύτηκε στις 09/10/2019    

Πολύ καλή δουλειά έκανε το καλοκαίρι η διοίκηση του Ιωνικού κολυμβητηρίου. Αντικατέστησε  τον παλιό κεντρικό μεγάλο πίνακα με νέο, τους πίνακες χρονομέτρησης και τους βατήρες εκκίνησης των αγωνισμάτων κολύμβησης . Όλες οι αντικαταστάσεις έγιναν με νέα και ωραία  υλικοτεχνική υποδομή

Κερκίδες

Σωστή και έξυπνη η κίνηση της διοίκησης του ΝΟΧ. Σε κάθε αγώνα θα έχει καλεσμένους φορείς και σχολεία. Στον αγώνα με τα Χανιά στην κερκίδα ήταν παιδια της Κιβωτού και του Ναυτικού σχολείου ΤΕΕΝS.

Καλοί φίλαθλοι

Από τους παλαιότερους και καλύτερους φιλάθλους του πόλο είναι ο Βασίλης Κάβουρας και η σύζυγος του Άννα Μπρουσαλίδη. Ο Βασίλης παρακολουθεί πόλο από μικρός, αρχικά στην ΠΕΚΕΒ και το ΝΟΧ από το 1975. Η Άννα παρακολουθεί από το 1984 που ήρθε στη Χίο και γνώρισε το Βασίλη. Μπράβο τους.

Τα σταντ

Ο ΝΟΧ έχει στήσει σε πολύ εμφανές σημείο, δύο ωραία σταντ με τα οποία ενημερώνει τον κόσμο για τις δράσεις του και τον καλεί να στηρίξει το έργο του οικονομικά και  με παρουσία στις κερκίδες .

Λαχειοφόρος αγορά

Έξυπνη και η κίνηση, να κάνει λαχειοφόρο αγορά με λαχνούς την ώρα του ημιχρόνου.  Ενισχύει το ταμείο του με την παροχή ενός κινήτρου για τους φιλάθλους. Στο τέλος του αγώνα με τα Χανιά ανακοινώθηκε ο τυχερός αριθμός που κέρδισε το δώρο.

Παρουσίες

Το παρόν στις κερκίδες του Ιωνικού κολυμβητηρίου ενισχύοντας το ΝΟΧ, έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουγδάνος, ο πρώην δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Βουρνούς και ο δημοτικός σύμβουλος Χάρης Μπουρνιάς.

Καθαριότητα

Η διοίκηση του κολυμβητηρίου πρέπει να φροντίσει την καθαριότητα των καθισμάτων στις κερκίδες. Το Σαββάτο στον αγώνα πόλο του ΝΟΧ οι θεατές τα καθάριζαν για να καθίσουν. Επίσης υπάρχουν αρκετά σπασμένα, που καλό είναι να αντικατασταθούν.

TAGS