Τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Παιδιού και εφήβου

Δημοσιεύτηκε στις 16/07/2018    

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου ενημερώνει για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα της περιόδου 2018-2019. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα αποσκοπούν στην ανάπτυξη ενός ώριμου επαγγελματικού - θεραπευτικού προφίλ των συμμετεχόντων δομημένο πάνω στη γνώση, την εμπειρία και τη φιλοσοφία της κλινικής πρακτικής των δομών μας.
Από το 2015 έως και σήμερα στα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει σχεδιάσει και οργανώσει το ΤΕΤΕ, εκπαιδεύτηκαν 289 επαγγελματίες ψυχικής υγείας, υγείας, ειδικής αγωγής, καθώς και εκπαιδευτικοί αλλά και γονείς ατόμων με ΔΑΦ, σε συνολικά 156 εκπαιδευτικές ώρες.

 

Eκπαιδευτικά Προγράμματα 2018-2019

Τα νέα μας εκπαιδευτικά προγράμματα 2018-2019 είναι γεγονός! Κατάρτιση, εκπαίδευση και απόκτηση εξειδικευμένων δεξιοτήτων για επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ειδικής αγωγής, εκπαιδευτικούς! Δείτε τι ισχύει για προνομιακές τιμές.

Μάθετε περισσότερα

«Η Ψυχοθεραπεία Κοινωνικής και Συναισθηματικής Ανάπτυξης στις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος Μέσης και Υψηλής Λειτουργικότητας» Εισαγωγή στις Βασικές Έννοιες. 4η σειρά.

Για Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας με κλινική εμπειρία με άτομα με ΔΑΦ ή/ και εμπειρία στη ψυχοθεραπεία

Συναντήσεις εκπαιδευτικής ομαδικής εποπτείας στην Ψυχοθεραπεία Κοινωνικής και Συναισθηματικής Ανάπτυξης.

Για επαγγελματίες ψυχικής υγείας, που έχουν παρακολουθήσει το Σεμινάριο «Η Ψυχοθεραπεία κοινωνικής και Συναισθηματικής Ανάπτυξης στις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος Μέσης & Υψηλής Λειτουργικότητας».

«Αναγνώριση & διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς σε περιβάλλον προσχολικής αγωγής»

Για εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής.

«Η θεραπευτική σχέση του επαγγελματία Ψυχικής υγείας με τους γονείς παιδιού στο φάσμα του αυτισμού»

Για Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας με κλινική δραστηριότητα με άτομα με ΔΑΦ

«Διαχείριση πένθους και σημαντικών γεγονότων ζωής»

Για επαγγελματίες ψυχικής υγείας, υγείας και κοινωνικής φροντίδας που διαχειρίζονται αιτήματα και ανάγκες σχετικά με πένθος, απώλεια και σημαντικά γεγονότα ζωής.

«Παροχή Πρώτων Βοηθειών σε περιβάλλον Ψυχικής Υγείας και Ειδικής Αγωγής» - Αθήνα & Χίος

Για Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας και Ειδικής Αγωγής.

«Δουλεύοντας με τη ΔΕΠΥ σε διαφορετικά στάδια της ζωής: Από την τεκμηρίωση στη θεραπευτική πρακτική με το παιδί, τον ενήλικα, την οικογένεια, το σχολείο»

Για επαγγελματίες ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής, εκπαιδευτικούς.

«Συνεργασία του επαγγελματία ψυχικής υγείας με διερμηνέα – μεταφραστή στη προσφυγική συνθήκη» - Χίος

Για επαγγελματίες ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής, εκπαιδευτικούς.

«Εισαγωγή στη θεραπεία και αποκατάσταση των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος Μέσης & Χαμηλής Λειτουργικότητας» Εκπαίδευση μέσα από την κλινική πρακτική. 4η σειρά

Για νέους Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας και Ειδικής Αγωγής και τελειόφοιτους / απόφοιτους συναφών σχολών

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου με τη δημιουργία του Τμήματος Επιστημονικής Τεκμηρίωσης & Εκπαίδευσης αξιοποιεί την 22χρονη εμπειρία του στην Ψυχική Υγεία και την Ειδική αγωγή, διοργανώνοντας μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων που συνδυάζουν τα σύγχρονα βιβλιογραφικά δεδομένα με την τεκμηριωμένη κλινική πρακτική και δεοντολογία. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα αποσκοπούν στην ανάπτυξη ενός ώριμου επαγγελματικού - θεραπευτικού προφίλ των συμμετεχόντων δομημένο πάνω στη γνώση, την εμπειρία και τη φιλοσοφία της κλινικής πρακτικής των δομών μας. 
Από το 2015 έως και σήμερα στα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει σχεδιάσει και οργανώσει το ΤΕΤΕ, εκπαιδεύτηκαν 289 επαγγελματίες ψυχικής υγείας, υγείας, ειδικής αγωγής, καθώς και εκπαιδευτικοί αλλά και γονείς ατόμων με ΔΑΦ, σε συνολικά 156 εκπαιδευτικές ώρες.

Γνωρίστε το ΤΕΤΕ


TAGS

//-->