Τεχνική Σύσκεψη υπό το Δήμαρχο Χίου

Δημοσιεύτηκε στις 10/09/2019    

Πραγματοποιήθηκε τεχνική  σύσκεψη το πρωί της Δευτέρας στο Δημαρχείο, παρουσία του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη και του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη. Στη σύσκεψη  συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Αντώνης Ζερβάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος, οι θεματικοί Χιώτες Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Παντελής Βρουλής και Νίκος Νύκτας, ο  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Ξενάκης και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Λευτέρης Παπαλάνης.

Αντικείμενο συζήτησης της σύσκεψης αποτέλεσε αφενός  το θέμα των λιμενικών υποδομών στη Χίο και ολοκλήρωση του master plan για το οποίο ισχύουν στενά χρονικά περιθώρια και αφετέρου το νέο λιμάνι των Καρδαμύλων.

Επιπροσθέτως, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στενότερη συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας στο πλαίσιο προγραμματικών συμβάσεων, ενώ από κοινού ο Δήμαρχος κ. Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μουτζούρης σημείωσαν και επισφράγισαν τη συμπόρευση Δήμου και Περιφέρειας καθ’όλη τη διάρκεια της τετραετίας.


TAGS