Ευχαριστήριο του Συλλόγου Χαλκουσιων Αττικής Χίου, προς την Πατριώτισσα μας Κυρία Μαριέλλα Βαρώνη

Δημοσιεύτηκε στις 24/07/2020    

Η συμβολή της ήταν καθοριστική για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το εξωκκλήσι της Παναγίας της Λειαπυργουσαινας στο Χαλκειός

Ως σύλλογος Χαλκουσίων Αττικής, θέλουμε να εκφράσουμε την πιο βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς την κυρία Μαριέλλα Βαρώνη καθώς η συμβολή της ήταν καθοριστική για την αποκατάσταση των ζημιών που  υπέστη το εξωκκλήσι της Παναγίας της Λειαπυργουσαινας στο Χαλκειός , μετά τις φθορές που υπέστη από άγνωστους.

Η άμεση ανταπόκρισή της μέσω  οικονομικής  βοήθειας , είναι ο λόγος που σήμερα όλοι μαζί, είμαστε σε θέση να αντικρίζουμε το εξωκκλήσι μας πλήρως αποκαταστημενο. Η αξιότιμη κυρία Μαριέλλα Βαρώνη είναι πατριωτισα μας και Κατάγεται από τα Καρδαμηλα της Χίου, με την ανιδιοτελή συνεισφορά της  για αυτό, έχει αποδείξει επανειλημμένα τα βαθιά αισθήματα αγάπης που τρέφει για το Νησί μας, και είναι πάντοτε παρών σε ότι την χρειαστεί το Νησί μας. . Ουσιαστικά, η κυρία Μαριέλλα είναι κομμάτι αυτού του τόπου.

Τόσο ως πρόεδρος του Χιώτικου Χωριού στην Αττική, όσο και ως Γραμματέας της Συνομοσπονδίας  Χιακών Σωματείων Αττικής, έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη σημαντικών δράσεων με αποτέλεσμα την πολιτισμική αναβάθμιση του τόπου.

Σε μια δύσκολή εποχή όπως η τωρινή που διανύουμε, άνθρωποι όπως η κυρία Μαριέλλα, μόνο ελπίδα και αισιοδοξία μπορούν να μας γεμίζουν για το μέλλον.

Σας είμαστε ευγνώμονες, διότι σε μια περίοδο που κυριαρχεί η ιδιοτέλεια και η παραίτηση, τέτοιοι άνθρωποι είσαστε απαραίτητοι, ώστε να μας υπενθυμίζετε την αξία της αλληλεγγύης, της ανιδιοτελούς προσφοράς και του συνεχούς αγώνα για το συλλογικό καλό.

 

 

TAGS