Πέτυχε τους στόχους του ο ΜΕΟΘ

Δημοσιεύτηκε στις 06/08/2020    

Χάρηκαν το βόλεϊ και τον Καρφά στο 3ο KARFAS CUP BEACH VOLLEY

Ήταν ένας μικρός Μαραθώνιος  το 3ο KARFAS CUP BEACH VOLLEY -  ανδρικό και  μεικτό   στα πλαίσια του  KARFAS EVENTS 2020 το οποίο διοργανώθηκε από το ΜΕΟΘ  στις 1 και  2 Αυγούστου στην παραλία του Καρφά.

Διοργανωτές και αθλητές αφιέρωσαν το τουρνουά στον αδικοχαμένο πρωτοχορευτή του ΜΕΟΘ   και αθλητή του βόλεϊ  Γιώργο  Κόρμαλο.

 

Εκτός όμως από το αθλητικό μέρος, ο  Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Θυμιανών κατάφερε πάλι να αναδείξει τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής των Θυμιανών

 

Οι αθλητές δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο τους αντιπάλους τους αλλά πάλεψαν και με τον καυτό ήλιο και την ζέστη άμμο. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους.

Ανδρικό

Την πρώτη μέρα το χρυσό μετάλλιο του του τουρνουά των ανδρών φόρεσαν στο λαιμό τους  οι Άγγελος Κυτριλακης  και Αντώνης Καββαδας.

Το ασημένιο μετάλλιο κατάκτησαν οι Νίκος Κοντογεώργος και Νίκος Καββαδας.

Το χάλκινο κατάκτησαν οι Λευτέρης Κάργατζης και Παναγιώτης Φράγκος.

Μεικτό

Τη δεύτερη μέρα, δεκαέξι ομάδες από τις 09.30 το πρωί μέχρι τις 20.00 επιδόθηκαν σε σκληρές μάχες. Αξιοσημείωτη η επαγγελματική συμπεριφορά των αθλητών /αθλητριών και η άψογη συνεργασία με τους οργανωτές. Ήταν μια πραγματική γιορτή που χάρηκαν όλοι παίζοντας το αγαπημένο άθλημα του Γιώργου Κόρμαλου.

 

Το νήμα της νίκης έκοψε πρώτη η ομάδα της Κατερίνας Μαστοράκη και του Άγγελου Κιτρυλάκη ο οποίος  την προηγούμενη μέρα είχε κατακτήσει την πρώτη θέση και στο  ανδρικό τουρνουά Karfas' Cup.

 

Τη δεύτερη θέση  κατάκτησε  η ομάδα της Λαμπρινής Μπλάνη και του Παναγιώτη Φράγκου.

 

Στην τρίτη θέση αναδείχθηκε το ζευγάρι Ευαγγελίας Λεριού και του Αντώνη  Καββάδα.

Δ. Μυωτέρης

TAGS