ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ στην Λιβύη

Δημοσιεύτηκε στις 14/09/2020    

-γράφει ο Θανάσης Γεωργούλης

Όταν, πριν μερικά χρόνια, οι φανατικοί ισλαμιστές του ISIS, εξοπλισμένοι, αποδεδειγμένα, από τον Ερντογάν άρχισαν να κόβουν τα κεφάλια των αιχμαλώτων, on camera, είδα τους περισσότερους ανθρώπους να το βλέπουν με αποστροφή αλλά και κάποιους άλλους να το παρακολουθούν σαν υπνωτισμένοι.

Η επιμονή των ΜΜΕ να δείχνουν αυτά τα γεγονότα ξανά και ξανά με έκανε να γράψω εκείνες τις μέρες για τον κίνδυνο «εξισλαμισμού του Δυτικού ριζοσπαστισμού», διότι το έβλεπα να λειτουργεί σαν διαφήμιση για την ISIS, στους χώρους των αντιεξουσιαστών και των άλλων ακραίων της Αριστεράς, οι οποίοι έβλεπαν να πέφτουν κεφάλια, Εβραίων, Αμερικανών, Ιαπώνων και ευρωπαίων καπιταλιστών και υπήρχε ο κίνδυνος να τα ταυτίσουν όλα αυτά με τον αντικαπιταλιστικό αγώνα κάποιων οργανώσεων. Όπως και έγινε!

Έτσι, αριστερούληδες του γλυκού νερού από όλο τον κόσμο, αλλά και των Εξαρχείων, άρχισαν να τρέχουν στην Συρία για να βοηθήσουν τους μαχητές της ISIS, ακόμα και σαν σκλάβες του σεξ κάποιες πιτσιρίκες από ότι θυμάμαι, πιστεύοντας, ότι έτσι κάνουν αντικαπιταλιστικό και αντιιμπεριαλιστικό αγώνα…

Δεν γνώριζαν ότι ο Ερντογάν, ο οποίος βρισκόταν και βρίσκεται πίσω από όλα αυτά, κάθε άλλο παρά αντικαπιταλιστής είναι. Λατρεύει τον πλούτο, επειδή αυτό εμπνέει δύναμη και σεβασμό τους οπαδούς του, οι οποίοι επίσης λατρεύουν τον πλούτο, τους πλούσιους, τους σεΐχηδες και του χαλίφηδες. Αυτό το γνωρίζει η Γερμανική κυβέρνηση, όμως οι αντιεξουσιαστές, οι αντικαπιταλιστές και οι αντιιμπεριαλιστές συνεχίζουν χωρίς να το γνωρίζουν, να βοηθούν στο κτίσιμο της Νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δηλαδή να βοηθούν στην άνοδο του ισλαμικού ιμπεριαλισμού, ενταγμένοι μέσα στην τουρκική βιομηχανία της μαζικής μετανάστευσης με την οποία επιχειρεί ο Σουλτάνος να κατακτήσει τον κόσμο. Εδώ και χρόνια τον βλέπω να μετακινεί τα πιόνια του προς την Δύση.

Οι κυβερνήσεις μας, όταν κάτι από όλα αυτά που λέω εγώ, γίνει τόσο φανερό που πια βγάζει μάτι, όπως π.χ. με τα γεγονότα στον Έβρο, τότε δεν λένε ότι ο Ερντογάν εργαλειοποιεί τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, διότι αν το πεις έτσι τότε υπάρχει λύση! Αντί αυτού λένε ότι η Τουρκία εργαλειοποιεί το προσφυγικό, άντε μεταναστευτικό, και παριστάνουν και τους έκπληκτους για κάτι το οποίο εγώ το λέω και το γράφω εδώ και χρόνια. Γιατί κάνουν τους έκπληκτους μερικοί; Μα επειδή είναι πολλά τα λεφτά και επειδή το θέμα προσφέρεται για τον άκρατο λαϊκισμό των δικαιωματιστών, οι οποίοι υπερασπιζόμενοι τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, γενικώς και αδιακρίτως, πιστεύουν ότι δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς ότι κάνουν κάτι κακό. Δρουν εκ του ασφαλούς δηλαδή ξεχνώντας, όμως, σκόπιμα, ότι αυτό ακριβώς κάνει και ο Σουλτάνος για να διασπάσει την άμυνά μας, να εισβάλει και να επιτύχει τον στόχο του ο οποίος είναι η κατάκτηση και ο εξισλαμισμός της Ευρώπης.

Χρόνια τον βλέπω να προωθεί τα πιόνια του προς την Δύση και να τα χρησιμοποιεί είτε αυτά βρίσκονται στην Μόρια είτε οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη. Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των γυναικών, των παιδιών, των ομοφυλοφίλων, των αιχμαλώτων πολέμου, των άπιστων, των άθεων κλπ. είναι άγνωστα και μη αποδεκτά από ανθρώπους σαν τον Ερντογάν. Είναι γνωστά μόνο σαν εργαλεία εισβολής. Για αυτό ο Σουλτάνος αναφέρεται καθημερινά σε αυτά και απατεί από εμάς να τα εφαρμόσουμε εναντίον μας. Δηλαδή να αυτοκτονήσουμε…

Καλός είναι και ο λαϊκισμός, καλή είναι και η κονόμα, όμως ποιος θα μου εξηγήσει πως είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι είσαι πατριώτης και ότι αντιστέκεσαι στον Ερντογάν κάνοντας αυτό ακριβώς το οποίο εκείνος σου ζητάει να κάνεις; Τι είδους αντίσταση είναι αυτή;

Ο Σουλτάνος, τα τελευταία χρόνια, έχει ανοίξει δεκάδες νέα προξενεία, κυρίως στην Αφρική τα οποία πουλάνε φτηνές βίζες σε όποιον ισλαμιστή θέλει να συμμετάσχει στο Μεγάλο σχέδιο του Σουλτάνου. Εκεί υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια μουσουλμάνοι. Δηλαδή η Τουρκία δεν ξεσπιτώνει μόνο τους Κούρδους της Συρίας, Αφρίν και αλλού, τους οποίους τους παραδίδει μετά στον ΟΗΕ και τις διάφορες άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις made in Turkey για να μας τους φέρουν εδώ στην Ευρώπη και να ζητήσουν άσυλο και Ανθρώπινα Δικαιώματα. Το παιχνίδι δηλαδή είναι στημένο και στα μέτρα της Τουρκίας με τέτοιο τρόπο ώστε εμείς, είτε μονά είτε ζυγά, να χάνουμε.

Γι’ αυτό, εδώ και καιρό, έχω προτείνει να δημιουργηθούν κλειστές δομές στην Λιβύη σε συνεργασία με το κοινοβούλιο αυτής της χώρας, η οποία έχει πέσει θύμα του ΟΗΕ και της Τουρκίας όπως και η Ελλάδα και κυρίως η Κύπρος. Έτσι, όταν γνωρίζουν όλοι ότι όποιος μπει παράνομα στην Ευρώπη θα οδηγείται στην Λιβύη για την διερεύνηση της υπόθεσής του, από τις υπηρεσίες ασύλου ή επαναπατρισμού, τότε μόνο θα αφοπλιστεί το Όπλο Μαζικής Μετανάστευσης του κ. Ερντογάν. Αυτό κάνει και η Αυστραλία η οποία οδηγεί τους πάντες στην Παπούα Νέα Γουινέα για διερεύνηση, απέλαση ή την χορήγηση ασύλου σε όσους δε θα θέσουν σε κίνδυνο την Αυστραλιανή κοινωνία.

Κάτι τέτοιο άκουσα ότι προτείνει και το Κ.Κ. Ελλάδας, με τις επιτροπές ασύλου να βρίσκονται όχι στην Παπούα Νέα Γουινέα, όχι στην Λιβύη που προτείνω εγώ, αλλά στην Τουρκία, μόνο που αυτό για να το κάνει κάποιος πρέπει να θεωρεί ότι η Τουρκία δεν οργανώνει τις μεταναστευτικές ροές, είναι μια φίλη και σύμμαχος χώρα και ότι ο Ερντογάν δεν έχει κατακτητικές διαθέσεις. Εγώ προσωπικά έχω άλλη άποψη και άλλη πληροφόρηση…

Επαναλαμβάνω: οι εποχές έχουν αλλάξει. Όταν ένα εργαλείο έχει παλιώσει ή όταν εχθρός το έχει στρέψει εναντίον σου τότε το πετάς ή του το δίνεις στο κεφάλι… όχι στο χέρι όπως προτείνει το ΚΚΕ. Ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ όπως και η Γερμανική Ευρώπη, του Ισπανού κ. Μπορέλ έχουν καταληφθεί από τους Τούρκους, όχι γιατί το λέω εγώ ο ασήμαντος. Ο Μακρόν π.χ., με το εγκεφαλικά νεκρό ΝΑΤΟ το είπε πιο ευγενικά. Ο Τραμπ, το ίδιο.

Οι συμμαχίες πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν, απλώς, οι κυβερνήσεις μας δεν το ξέρουν ακόμα…

Εδώ και καιρό το γράφω και το ξαναγράφω: ΟΛΟΙ η Γαλλία, το Ισραήλ, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Αίγυπτος, η Λιβύη, η Συρία, το Κουρδιστάν, το Ιράκ, η Αρμενία, τα Εμιράτα τώρα, ακόμα και η Ινδία, πρέπει να ενωθούν σαν μια γροθιά ενάντια στον σουλτάνο Ερντογάν και την Νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία, την οποία αυτός κτίζει πάνω στα κεφάλια μας. Stop.

TAGS