Έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 από το Λιμεναρχείο Χίου

Δημοσιεύτηκε στις 16/10/2020    

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που παραλάβαμε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου σύμφωνα με τη Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙα/Γ.Π.οικ. 64450 - ΦΕΚ 4484/Β΄/11-10-2020, προβλέπονται οι κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας προς περιορισμό της διασποράς του Covid-19.

Αναλυτικά:

«H Περιφερειακή Ενότητα Χίου εντάσσεται στο μέτριο επιδημιολογικό επίπεδο και ως εκ τούτου  επισημαίνονται οδηγίες-κανόνες στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης κινδύνου διασποράς του Covid-19, που αφορούν στις Δημόσιες Υπηρεσίες και δη το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου και τους Λιμενικούς Σταθμούς υπαγωγής του, ως κάτωθι:

  • Κατά τις συναλλαγές σας με το Λιμενικό Κατάστημα οφείλεται να φοράτε προστατευτική μάσκα.
  • Στο εσωτερικό του Λιμενικού Καταστήματος έχει τοποθετηθεί σήμανση σχετικά με τα σημεία που οφείλετε να αναμένεται την εξυπηρέτησή σας και προκειμένου να τηρείται η απαιτούμενη απόσταση του 1,5 μέτρου.
  • Προκειμένου αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός προτιμήστε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του Λιμεναρχείου προκειμένου να κλείσετε ραντεβού για την εξυπηρέτησή σας εκτός της περίπτωσης που πρόκειται για επείγουσα περίπτωση.»

TAGS