Νέος συνδυασμός για την διεκδίκηση της Προεδρίας της ΕΠΣ Χίου

Δημοσιεύτηκε στις 10/04/2021    

Με ανακοίνωσή της, η νέα ομάδα που διεκδικεί την Προεδρία της ΕΠΣ Χίου, γνωστοποιεί τη διάθεσή της να συνδράμει στην περεταίρω εξέλιξη του χιώτικου ποδοσφαίρου, με επικεφαλή τον Χιώτη γιατρό και πρώην πρόεδρο της Θύελλας Χαλκειούς, κ. Στέλιο Βασιλάκη:

«Φίλοι και φίλες του χιώτικου ποδοσφαίρου, μέλη των διοικητικών συμβουλίων των σωματείων, φίλαθλοι των ομάδων. Μετά από ώριμη σκέψη, αρκετές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών της ομάδας μας, είμαστε πλέον έτοιμοι να προχωρήσουμε στην διεκδίκηση της ΕΠΣ Χίου στις προσεχείς εκλογές, με επικεφαλή τον Στέλιο Βασιλάκη, που πέρα από την καταξιωμένη θέση που κατέχει ως γιατρός στην  Χιώτικη κοινωνία, έχει τη διάθεση, τις γνώσεις και την επιθυμία να συνδράμει στην περαιτέρω εξέλιξη του ποδοσφαίρου. Με δεδομένο τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες και προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα σωματεία του νησιού μας, είμαστε αποφασισμένοι μέσα από ιδέες και προτάσεις να επιτευχθεί ένας γόνιμος διάλογος με απώτερο σκοπό την επίλυση αυτών και την ανάδειξη του χιώτικου ποδοσφαίρου.

Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια άνθρωποι που συνησέφεραν στον παρελθόν αλλά και νέοι που επιθυμούν το ίδιο, παρά τις δυσκολες εποχές που διανύουμε, με οδηγό πάντα την αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Σύντομα με νεότερη ανακοίνωση θα σας γνωστοποιήσουμε αναλυτικά τα μέλη και τις θέσεις της ομάδας μας.»

TAGS