7.000.000€ για το λιμάνι των Καρδαμύλων

Δημοσιεύτηκε στις 08/08/2018    

Το σημαντικότερο έργο των τελευταίων ετών στην περιοχή των Καρδαμύλων θα είναι η βελτίωση των λιμενικών εγκαταστάσεων του Αλιευτικού Καταφυγίου, συνολικού προϋπολογισμού 7.000.000€, μετά την ένταξή του στο τομεακό πρόγραμμα αλιείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης& Τροφίμων.

Με την ολοκλήρωση του έργου, το λιμάνι των α αναβαθμιστεί και θα έχει την δυνατότητα να αποτελέσει σημαντικό σταθμό για τους επαγγελματίες αλιείς που δραστηριοποιούνται στο Αιγαίο Πέλαγος, συνεισφέροντας με την σειρά του στην βελτίωση και ανάπτυξη της Βόρειας Χίου.

Μία προσπάθεια πολλών ετών απέδωσε, αφού ο σχεδιασμός του έργου είχε ξεκινήσει επί Δημαρχίας Καρδαμύλων κ. Νίκου Μαρινάκη, συνεχίστηκε από τον Δήμαρχο Καρδαμύλων κ. Ευάγγελο Μελιτζάνη και την σημερινή Δημοτική αρχή, η οποία από τους πρώτους μήνες της θητείας της, με συστηματική  προσπάθεια, κατάφερε να ολοκληρώσει και να αδειοδοτήσει την μελέτη.

Με σημαντικές πιέσεις, προσπάθεια, ομαδική δουλειά, καθώς και την άριστη συνεργασία με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού, κ. Νίκο Βάγια, φτάσαμε στο αίσιο αποτέλεσμα της ένταξης στο τομεακό πρόγραμμα αλιείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

 

TAGS

//-->