popup_image

Το Ισλάμ και ο Θεός να βάλει το χέρι του…

Δημοσιεύτηκε στις 11/05/2019    

του Θανάση Γεωργούλη

Χιος: 18 Απριλίου 2019

 

Όπως είναι γνωστό οι μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται στις Δυτικές κοινωνίες (Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία), αλλά δημιουργούν γκέτο, εκμεταλλευόμενοι μόνο τις οικονομικές συνθήκες και αυτό οφείλεται σε μια θεμελιώδη διαφορά που έχουν με τον υπόλοιπο κόσμο.

Ενώ δηλαδή λατρεύουν τον πλούτο και όσους τον έχουνε, τους σεΐχηδες και τους χαλίφηδες, δεν τους παρέχεται από το Ισλάμ (το ηθικό και νομικό τους σύστημα), το κίνητρο ή η δυνατότητα να έχουν κομουνιστικά ή έστω σοσιαλιστικά αιτήματα όσον αφορά την οργάνωση της κοινωνίας όπως πχ. οι Κινέζοι ή έστω οι Ινδοίμας σύντροφοι.Το Ισλάμ είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των κομουνιστικών και των σοσιαλιστικών ιδεών επειδή βρίσκεται στην προ επαναστατική περίοδο και δεν εννοώ απλά την προ καπιταλιστική, αλλά εννοώ την περίοδο πριν τις αστικές επαναστάσεις, τον Μεσαίωνα και την φεουδαρχική κοινωνία.

 

Οι διάφοροι αριστερούληδες και ειδικά όσοι είναι βολεμένοι μέσα στον δημόσιο τομέα, έχουν το χρήμα και την εξουσία και δεν τολμούν πια να επαναστατήσουν, γιατί αν θα το έκαναν θα έπρεπε να το κάνουν μόνο ενάντια στον ίδιο τους τον εαυτό, αυτοί λοιπόν όταν βλέπουν φτωχούς μουσουλμάνους να καταφθάνουν, είναι σαν να βλέπουν προλετάριους που έρχονται για να ενισχύσουν την αδύναμη βάση του κόμματός τους…Αυτή η αυταπάτη των αριστερών του γλυκού νερού, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί γελοία αν δεν ήταν τόσο πολύ επικίνδυνη, επειδή κάθε μουσουλμάνο εργάτη τον περιμένει στην γωνία ο ιμάμης του, για να του δείχνει συνεχώς τον σωστό δρόμο. Τον δρόμο του Θεού. Παράλληλα εμείς οι Αριστεροί, ενώ έχουμε αποδομήσει τις θρησκευτικές, Χριστιανικές μας αξίες και τις έχουμε πετάξει σαν ιδεαλιστικά και μεταφυσικά σκουπίδια, παράλληλα αγωνιζόμαστε για τα ανθρώπινα και τα θρησκευτικά δικαιώματα των Μουσουλμάνων και το κτίσιμο των τζαμιών τους στις χώρες μας, με έναν πολύ ύποπτο και πολύ αντιφατικό τρόπο, αυτοκτονώντας δηλαδή πολιτιστικά, πολιτικά και στρατιωτικά, επιδεικνύοντας έναν απίστευτο ρατσισμό ενάντια στον ίδιο μας τον εαυτό για το καλό της Τουρκίας και του Ισλάμ.

 

Το Ισλάμ, για όσους δεν το γνωρίζουν, δεν είναι μια απλή θρησκεία, αλλά είναι ένα πλήρες νομικό σύστημα που διέπει όλη την ζωή του μουσουλμάνου και όχι μόνο την θρησκευτική. Δεν το σκέφτηκε ο Βούδας ή ο Κομφούκιος αλλά ο Μωάμεθ. Αναφέρομε στο Κοράνι που γράφτηκε χίλια και πλέον χρόνια πριν τις αστικές επαναστάσεις, οι οποίες έβγαλαν τον Δυτικό κόσμο από τον Μεσαίωνα και την φεουδαρχία και τον οδήγησαν στην σημερινή εποχή. Για την ακρίβεια, εγώ δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος  με το αποτέλεσμα αυτών των επαναστάσεων. Περίμενα πολύ περισσότερα.Η μόλυνση του περιβάλλοντος και η κατασπατάληση των φυσικών πόρων της Γης και ειδικά του πετρελαίου είναι το αποτέλεσμα κάποιων «Δυτικών επαναστάσεων» που μας οδήγησαν στην τρέλα της καταναλωτικής κοινωνίας.

 

Η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι ένα πολύ θετικό επίτευγμα του Δυτικού πολιτισμού, το οποίο όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί σε όλον τον πλανήτη, απ’ άκρο σ’ άκρο, με αποτέλεσμα να στρέφεται σήμερα ενάντια στον ίδιο του τον δημιουργό, δηλαδή εμάς.

Όπως είναι γνωστό οι μουσουλμάνοι είναι ρατσιστές ‘’εκ γενετής’’ επειδή δεν αναγνωρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών, των παιδιών, των αιχμαλώτων πολέμου, των ομοφυλόφιλων και πολλών άλλων όπως είναι π.χ. οι γιαντζίντη και γενικότερα οι άπιστοι.Αυτός είναι βέβαια ο ορισμός του ρατσισμού τον οποίο οι διάφοροι ψευτοκουλτουριάρηδες και οι αριστεροίantifa του γλυκού νερού κάνουν ότι δεν τον ξέρουν και δεν τον βλέπουν, προκειμένου να πουλήσουν την πραμάτεια τους με λόγια αλλά δυστυχώς και με έργα βοηθώνταςακόμα και τα κτήνη της ISIS που έχουνπλημμυρήσει την Ελλάδαμετά την ήττα τους στη Συρία και το Ιράκ.

 

Είναι αλήθεια ότι η βιομηχανία της μαζικής μετανάστευσης διακινεί τεράστια χρηματικά ποσά που δίδονται σε κυβερνήσεις και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ΜΚΟ, για τον εξισλαμισμό του Δυτικού πολιτισμού. Ο κ. Ερντογάν διατυμπανίζει ότι η Ευρώπη θα γίνει η μελλοντική γη του Ισλάμ και έχει ενεργοποιήσει εκατοντάδες εκατομμύρια μουσουλμάνους σε υβριδικό πόλεμο για την μετατροπή της Ευρώπης σε ισλαμικό χαλιφάτο.Δηλαδή, κάποιοι, για προσωπικούς οικονομικούς λόγους κατασκευάζουν ένα αφήγημα γεμάτο ανθρώπινα δικαιώματα και συγκινητικές εκφράσεις για να δικαιολογήσουν τους εισβολείς.Έτσι, ενώ έχουν επιλέξει οι ίδιοι να ταυτίζονται και να βοηθούν τους μουσουλμάνουςρατσιστές και τους φασίστες πετάνε την μπάλα στην εξέδρα και ονομάζουν ρατσιστές όλους εκείνους που αντιστέκονται στην εξάπλωση του μουσουλμανικού ρατσισμού. Αυτοί, λένε αυτά που λένε και κάνουν αυτά που κάνουν για να τα τσεπώνουν. Υπάρχει όμως και ο άλλος τύπος ανθρώπου που βοηθάει στην εξάπλωση του μουσουλμανικού ρατσιστικού τρόπου ζωής και αυτός είναι ο μαζοχιστής καθολικός, που τον τρώνε οι ενοχές,επειδή οι προπαπούδες του, λέει, έκοβαν τα χέρια των μαύρων στην Αφρική. Έχω ακούσει αθώα παιδιά από Ισπανία, Γερμανία και αλλού να δικαιολογούν την συμμετοχή τους στην εξάπλωση του μουσουλμανικού ρατσισμού, με αναφορές σε κάποιον βασιλιά του Βελγίου, αλλά χωρίς καμία αναφορά στους Ταλιμπάν και τα κτήνη της ISIS, τον επεκτατισμό της Τουρκίας, τους βιασμούς των γυναικών γιαντζίντη και όχι μόνο, τους αποκεφαλισμούς αιχμαλώτων και τις ομαδικές δολοφονίες αθώων πολιτών σε όλο τον κόσμο.

 

Υπάρχει τελικά και το δράμα της Ελληνικής Αριστεράς την οποία ο Ανδρέας Παπανδρέου, ερχόμενος από την Αμερική και όχι από την Μόσχα, την πήρε από τα βουνά, τις φυλακές, τους δρόμους και την αντίσταση και την έχωσε μέσα στο διεφθαρμένο Ελληνικό Δημόσιο. Το διεφθαρμένο Ελληνικό Δημόσιο, που από πάντα σέβεται μόνο τον εαυτό του και κανέναν άλλον,την έφαγε, την χώνεψε και την έχεσε αφού πρώτα έμαθε απ’ αυτήν να διεκδικεί δικαιώματα για τον εαυτό του και μόνο για τον εαυτό του και έτσι έφτασε σήμερα να κυβερνά φανερά την Ελλάδα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πριν την κυβερνούσε από το παρασκήνιο μόνο με τη μίζα και το ρουσφέτι.

Δηλαδή σήμερα λουζόμαστε τις συνέπειες του γεγονότος της διαφθοράς, της συντηρητικοποίησης και του εκφασισμού της πρώην Αριστεράς η οποία μόνο έτσι θα μπορούσε να συμπορευτεί με τον Μουσουλμανικό ρατσισμό και το Τούρκικο φασιστικό σχέδιο για τον εξισλαμισμό του Δυτικού καπιταλιστικού κόσμου. Είναι μια ανίερη συμμαχία μεταξύ του Ισλάμ και της δήθεν πλέον αριστεράς που θέτει σε κίνδυνο την πατρίδα μας, την Μακεδονία μας, τον ελληνικό πολιτισμό και κυρίως τον τρόπο της ζωής μας δηλαδή την Ελευθερία μας. Τώρα πια γνωρίζουμε ποιοι είναι οι ρατσιστές και οι φασίστες και ποιοι είναι οι εχθροί της πατρίδας μας. Δηλαδή η εποχή της αθωότητας πέρασε. Πρέπει να αντισταθούμε με Αρετή και Τόλμη για να φύγουν οι ρατσιστές από την πατρίδα μας και να πάρουν μαζί τους και τα φιλαράκια τους.

Αφιερωμένο στον αντιφασιστικό και τον αντιρατσιστικό αγώνα, και σε όσους έχουν μείνει στον ΔΡΟΜΟ προδομένοι από τα πολιτικά τους κόμματα.

TAGS