Αρτιον: Μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής απο το Δημήτρη Λιούντρη

Δημοσιεύτηκε στις 09/10/2017    

Η εμπειρία, η γνώση και κυρίως  το μεράκι του θα βοηθήσει, όσους και όσες θέλετε να τραγουδάτε στο μπάνιο, στην παρέα σας, σε μια παράσταση ή σε μια χορωδία ,να μεταμορφώσετε όποια ποιότητα φωνής κι αν έχετε σε εργαλείο έκφρασης και συναισθήματος.

Σας διαβεβαιώνουμε εμείς που τελειώσαμε τον πρώτο κύκλο μαθημάτων, (που ολοκληρώθηκε με την μουσικοθεατρική παράσταση ΄΄Να η δεύτερη ευκαιρία ΄΄), ότι θα καταφέρετε με εύκολο , σωστό, κατανοητό και ευχάριστο τρόπο να αναδείξετε τα καλά στοιχεία της φωνής σας, εμπλουτίζοντας παράλληλα το ρεπερτόριο που σας ενδιαφέρει.

Εξάλλου ο βασικός στόχος μας και στο δεύτερο αυτό κύκλο είναι να παρουσιάσουμε την όποια πρόοδό μας σε μια συναυλία ή μουσικοθεατρική παράσταση με συγκεκριμμένο θέμα ή ρεπερτόριο!! Αρχάριοι, προχωρημένοι, μικροί , μεγάλοι, φίλοι και ..εχθροί του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΡΤΙΟΝ ελάτε στη μουσική συντροφιά μας.

Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, στις 8.15 μ.μ. στον ημιόροφο του ξενοδοχείου ΧΑΝΔΡΗΣ. Και μην ξεχνάτε! Στο τραγούδι και το χορό καθρεφτίζεται η ψυχή μας.

Πιστοί και άπιστοι προσέλθετε , λοιπόν!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ: ΒΑΣΩ ΚΡΙΤΑΚΗ, Πρόεδρος ΑΡΤΙΟΝ, ΤΗΛ 6937214208 e mail :artion.chios2013@gmail.com.

TAGS