Αναζήτηση20.02
Κατηγορία: Κοινωνία
Χιακος Λαος, Φανοί λιμανιού.Στη θέση τους πάλι, αλλά … κάτι λείπει

Σωστά και  γρήγορα το Λιμενικό Ταμείο επισκεύασε τα κύρια σώματα των φανών σήμανσης των δύο μόλων του κεντρικού λιμανιού της Χίου. Πρέπει να ακολουθήσει και η αποκατάσταση  του στρογγυλού στηθαίου της βάσης του βόρειου πράσινου μόλου, για λόγους αισθητικής  και πρακτικής χρήσης, πιθανά όταν το επιτρέψει ο καιρός.

Περισσότερα
14.02
Κατηγορία: Κοινωνία
Χιακος Λαος, Συνεχίζει το έργο του η οικογένεια

Με πλήθος κόσμου και την παρουσία της κόρης του και των αδελφών τελέστηκε την Κυριακή στη Λατομίτισσα το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αείμνηστου Χιώτη ευεργέτη, Γεωργίου Κουκουνάρη.

Περισσότερα
13.02
Κατηγορία: Κοινωνία
Χιακος Λαος, Προφυλακιστέοι για τη μεταφορά αλλοδαπών στον Πειραιά

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν από Ανακριτή και Εισαγγελέα ο Παλαιστίνιος από την Παλλήνη, η 48χρονη Ελληνίδα και η 38χρονη από τη Συρία που την πριν από μια εβδομάδα συνελήφθησαν από στελέχη του λιμενικού σώματος στην προσπάθειά τους να μεταφέρουν παρανόμως δυο μετανάστες με Ι.Χ. από τη Χίο στο λιμάνι του Πειραιά.

Περισσότερα
18.01
Κατηγορία: Κοινωνία
Χιακος Λαος, Έφυγε από τη ζωή ο Κ.Ι.Καπετάνος

Με ιδιαίτερη λύπη έγινε γνωστό το γεγονός του θανάτου του Κ. Καπετάνου, ο οποίος διετέλεσε επί σειράς ετών μέλος του της ΕΜΧ. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 15.30 στο Πυργί.

Περισσότερα
21.12
Κατηγορία: Κοινωνία
Χιακος Λαος,  Παπούτσια που κλέβουν τις εντυπώσεις (video)

Το μυστικό για ένα επιτυχημένο στυλ βρίσκεται στα άκρα, αφού ως γνωστόν τα παπούτσια αποτελούν τη βάση μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης. 

Περισσότερα
20.12
Κατηγορία: Κοινωνία
Χιακος Λαος,  Η μαγεία των Χριστουγέννων στο κατάστημα Regina

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και τα δώρα έχουν την τιμητική τους. Όλοι αναζητούν ένα ξεχωριστό δώρο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Περισσότερα
01.12
Κατηγορία: Κοινωνία
Χιακος Λαος, Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Σταμ. Κάρμαντζη για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, υπενθυμίζει σε όλους μας την ευθύνη και την υποχρέωση που έχουμε να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας με αναπηρία.

Περισσότερα
30.11
Κατηγορία: Κοινωνία
Χιακος Λαος,  Τα καλά του βάζει το Κέντρο του νησιού με τους στολισμούς να μη σταματούν

Τα καλά του βάζει το Κέντρο του νησιού με τους στολισμούς να μη σταματούν.

Περισσότερα
29.11
Κατηγορία: Κοινωνία
Χιακος Λαος, Παράδοση οβολού του ΑΡΤΙΟΝ στο ειδικό γυμνάσιο Χίου από  τη μουσική βραδιά

Σήμερα το μεσημέρι η Πρόεδρος του΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ Βάσω Κριτάκη και ο  δάσκαλος της μουσικής παρέας του Συλλόγου Δημήτρης Λιούντρης , παρέδωσαν τον ΄΄οβολό΄΄ των μελών και φίλων του ΑΡΤΙΟΝ , από τη μουσική βραδιά ΄΄ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΚΡΟΑΣΗ ..ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ΄΄, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή στο ξενοδοχείο ΄΄  Ελληνικό Κάστρο΄΄  , με την υποστήριξη του ξενοδοχείου , στο ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΙΟΥ. 

Περισσότερα
28.11
Κατηγορία: Κοινωνία
Χιακος Λαος, Άδειασε την Απλωταριά η βροχή

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο ανομβρίας ο καιρός φαίνεται τα είχε μαζεμένα και ξέσπασε με καταιγίδες που από το πρωί μετέβαλλαν το σκηνικό σε όλη τη Χίο.

Περισσότερα