Αναζήτηση05.12
Χιακος Λαος, Αρ. Ζαννίκος: Aπο τις δυσκολίες του χθες στα αδιέξοδα του σήμερα

Πρόσφατη έρευνα του Ι.Ο.Β.Ε (Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών) που δημοσιοποιήθηκε προ ημερών, μεταξύ άλλων, διαπιστώνει ότι, ποσοστό 92% των Ελληνικών νοικοκυριών, θεωρεί απίθανο να μπορέσει να αποταμιεύσει το προσεχές έτος έστω και λίγα ευρώ.

Περισσότερα
24.11
Χιακος Λαος, Αρ. Ζαννίκος: Aλέξης Ο “Ελαφροχέρης”

Η συγχωρεμένη η γιαγιά μου (Κατίνα Μάρκου Κυλαδίτου), ήταν φιλάσθενη. Έπασχε από βρογχικά. Γι' αυτό, κατά διαστήματα, περνούσε ενέσεις. Τότε, στην περιοχή μας, τρεις έβαζαν ενέσεις:

Περισσότερα
09.11
Α. Ζαννίκος: Η άποψή μου για τον Γιώργο Καμίνη

Τις Κυριακές 12 και 19 Νοεμβρίου, στη Χώρα μας συντελείται κάτι (πολιτικά) πολύ σημαντικό:

Περισσότερα
02.11
Χιακος Λαος, Α. Ζαννίκος: Όταν τα αυτονόητα γίνονται ζητούμενα

(η αριστεία ως “ρετσινιά” και η καριέρα ως “χολέρα”)

Περισσότερα
09.10
Χιακος Λαος, Αριστείδης Ζαννίκος: Γράμμα στον Πρωθυπουργό από τον μπάρμπα Ανέστη

Σεβαστέ μου Πρωθυπουργέ, σύντροφε Αλέξη.Τούτο το γράμμα σου το γράφω λιγάκι βιαστικά για δυό λόγους: Κατά πρώτον γιατί ήκουσα στις ειδήσεις ότι, σε λίγες μέρες, θα βρεθείς στην Αμερική για να τα πείτενε μούρη με μούρη με τον ασκημομούρη, τον αχώνευτο τον Τραμπ.

Περισσότερα
05.10
Χιακός Λαός, Αριστείδης Ζαννίκος: γιατί τρείς (και όχι ένας) Δήμοι στη Χίο;

Ανταποκρινόμενος στην, δια του τύπου, γενική πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού μας Συμβουλίου κ. Γιάννη Γεωργιάδη που έγινε εν όψει της σχετικής συζήτησης στο εν λόγω Σώμα (Τετάρτη 11-10-2017), καταθέτω εκ νέου δημόσια, αλλά και υπόψη του Δ.Σ. την (πάγια) άποψή μου ότι, το νησί μας, για λόγους ουσιαστικούς, λειτουργικούς και αποτελεσματικότητας, πρέπει να χωρισθεί σε τρεις Δήμους.

Περισσότερα